Hálaadás Pizza egy zseniális módja a maradékotoknak

A hálaadás maradványai még jobbak, mint az étel. Olyan sok kreatív mód van arra, hogy mindazt az élelmet (szendvicset, töltött gofrit, pite milkshakes!) Használják, hogy az egyenletes burgonyát és a mártást eszik. A klasszikus töltelék-áfonyamártás-pulyka szendvics mindig Törökország utáni napja, de ebben az évben komolyan meggyőző érvet találtunk arra, hogy lemondunk a hálaadásra szánt pizzakrémet. Düh kibúvó.

Hálaadás Pizza
A Gunny Sack jóvoltából

Nincs rossz módja egy pizzát enni, de a hálaadással töltött pizza tészta lehet a legjobb dolog. Tonia a The Gunny Sack-ből jött létre azzal a céllal, hogy a tészta tetején sült krumplit, zöldbab-tálat, pulykát, töltött paprikát, sült hagymát, kukoricát, mártást és néhány aprított sajtot (mert ez pizza, és szeletelje az álmaid kényelmes étel-pite-ét.

Hálaadás Pizza
A Gunny Sack jóvoltából

NYUGODJ BÉKÉBEN. pepperoni.

* Ügyeljen arra, hogy ne hagyja felügyelet nélkül a hálaadás pizzát, vagy bármi mást (munkája a hűtőszekrény nem biztonságos!), Mert azonnal fel fogják fogyasztani. És tudod, mire készül egy másik sütés, egész hálaadás vacsorát készít.

kép
Giphy

A recept megkapásához látogassa meg a The Gunny Sack.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...