11 ünnepi főételek Étel & Bor

kép

Con Poulos
Felejtsd el az ehető közönséges műanyagokat – ezek a főételek remek díszítést tesznek minden asztalhoz. A klasszikus sonkától a váratlan sertéshúsig, bárányhoz, kacsahoz és egyéb főételes ünnepekig biztosan megtalálja a szájpadló receptjét, amely minden üdülési élményét lenyűgözi. A vacsora befejezése után töltse ki az asztalt néhány elegáns üdülési desszertből.

kép

Con Poulos
Chile-Brined friss sonka

chili sült friss sonka

Luisa Weiss, the editor of the <i>Sült: Új határok a sütésnél</i> szakácskönyv, pácolták ezt a sertéshúspörkölt egy éjszakán át édes és csípős kombinációval a juharcukorral, gyömbérrel és zúzott pirospaprikával. A cukor olvad, hogy egy zamatos mázkő alakuljon ki, ahogy a hús sült.</p><p><b>Recept:</b> <b>Maple Sugar, gyömbér sült sertés</b>“title =” Maple Sugar “gyömbér sült sertés”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6928e9736d_-_maple-sugar-ginger-roast-pork-75691556.jpg?crop=1xw:1.0 XH; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Ditte Isager

Maple Sugar-Ginger sült sertéshús

Luisa Weiss, a Sült: Új határok a sütésnél szakácskönyv, pácolták ezt a sertéshúspörkölt egy éjszakán át édes és csípős kombinációval a juharcukorral, gyömbérrel és zúzott pirospaprikával. A cukor olvad, hogy egy zamatos mázkő alakuljon ki, ahogy a hús sült.

Recept: Maple Sugar-Ginger sült sertéshús

Loading...