16 korlátozott kiadású ünnepi üveget mindenki számára a listán szereplő búgócsák

Budweiser alumínium palackok

kép

Budweiser

Ezek a rubin piros szépségek ünnepelik a márka 140. ünnepi szezonját. A minimális, mégis merész dizájn elkezdődik a raktárakba és karácsonyra is elérhetővé válik.

Absolut Elyx Ajándékcsomag

kép

Absolut

Az Absolut Elyx minden évben új újdonságot rendez, és az idei réz gnóm egy aranyos, giccses és nyájas kombináció. A márka még nevet adott neki: Felix. De az üveg egy csúcsminőségű kortyolgató vodka, amely a réz desztillált és kialakított egyetlen gazdaság őszi búza, ugyanolyan szép. Ezt a készletet előzetesen rendelheti 144 dollárért a Reserve Barra, mielőtt eladná.

Chandon Holiday Limited Edition pezsgő

kép

Chandon

Ajándékozza meg ezt az aranyozott palack pezsgőt, és a csikóban a legérdekesebbek lesznek. Fekete-fehérben is kapható, az idei limitált kiadású Chandon brut aranyozott szegecsekkel van ellátva (Rebecca Minkoff tervezte), amelyek annyira rossz minőségűek, mint amilyennek ihletettek. A boltokban és a Chandon.com-ban januárban érhetők el, és a kiskereskedelem 24 dollárért.

Absolut Spark

Absolut Spark

Absolut

Amikor azt mondtad, hogy fel akart lenni, Absolut szó szerint fogalmazta meg a kifejezést: a korlátozott kiadású szuszpálkás vodkás palackok alján egy nyomógombot tartalmaznak, amely megvilágítja az italt, és egy disco-ball-meets-Holy-Grail fényt dob. A márka csak 50 000 palackot tartalmazott, amelyek háromféle méretben vannak: 750 ml (25 dollár), 1 liter (30 dollár) vagy egy leállítva-a-party méret (AKA 1,5 liter, 35 dollárért).

Jack Daniel téli Jack

kép

Ethan Calabrese / Kevin Peralta

Az Jack-en lévő póló nem található a boltokban – a márka csak a szociális médiumon keresztül nyújtja őket üdülési promócióként. Az alatta lévő palackot (Jack Daniel’s Winter Jack) bárhol megtalálhatja a likőrökben. A korlátozott számban fogyasztható ital a Jack Daniel’s Old Tennessee Whisky, alma almabor likőr és szezonális fűszerek keveréke, melynek célja, hogy minden egyes kortyot ízesítsen, mint egy folyékony almás pite. 18 dollárért értékesítik, és ne aggódj – az aktuális palack hóeső, erdei jelenetet mutat, amely minden ünnepélyes, mint a megmutatott kötött borító.

Egy remény karácsony egy dobozban

kép

Egy Remény Bor

Ez az ajándékdoboz tökéletes a túlságosan messzire költözött barátnak, és megsemmisített benned, és azon gondolkodik, hogy ki lesz a bűnözője minden olyan dolgot illetően, ami a cookie-k cseréjét, a fa vágását és a csúnya pulóveres bulizást jelenti. Választhat egy palack One Hope bort, melyet 18 hüvelykes faux fa, akkumulátorral működtetett fények, golyó díszek és csillagfejűek szállítanak. Ráadásul a cég egy fa fát ültet minden 49 dolláros dobozért.

SKYY Vodka

kép

Ethan Calabrese / Kevin Peralta

Senki sem birtokolja a bundle-up-az-alig trendjét, mint a SKYY Vodka, amely kiadta a 80-as vizes vodkát, melyet a kék-fehér, Fair Isle ihletésű “pulóverbe” csomagolt az ünnepi szezonra. Ez országos bevásárlókosarákban kerül forgalomba, 750 ml-es, 750 ml-es üvegre ajánlott kiskereskedelmi áron, de ez csak a kezdet: A márka csúnya pulóveres pártokat rendez az Egyesült Államokban az Egyesült Államokban, a buszos és Chicagói belvárosi buszmegállásokat csomagolva, kötött graffitiben. Magda Sayeg művésze a New York-i Chelsea Marketen a palack designjának inspirálta nagy méretű kötött darabokat hoz létre.

Patrón ezüst 1 literes palack

kép

Patrón

Azon a barátnál, aki üres Patrón palackokat mutatott be, mint egy olyan párt trófeája, amelyet sikeresen meghódítottak, a márka megtervezte a haver új korona gyöngyszemeit: egy 1 literes tartályt, melyet minden üveghez kézi alkalmazással készítettek. A tequila 100 százalékos Weber Blue Agave kis tételekből készült, így az íze ugyanolyan sima, mint a palack. Ez országos italboltokban áll rendelkezésre. 62 dollárért a Reserve Barban találod.

A Jolly Traveler Winter Shandy

kép

Ethan Calabrese / Kevin Peralta

Annak bizonyítása, hogy egy shandy nem nyári italkínálat, a Traveler Beer Company bemutatta a különleges téli sört: a búzadara narancsból, gránátalma és üdülési fűszerekből készült. Az Egyesült Államokban hat csomagban értékesítik, de ha meg akarjátok venni kezét az egyik bajuszos, kötött kört, akkor be kell lépnie a márka Jollydays ajándékba.

Smirnoff Borsmenta Twist

Smirnoff Peppermint Twist

Ethan Calabrese / Kevin Peralta

Kinek van szüksége ajándék táskára, amikor az üveg maga már úgy néz ki, mint ajándékba csomagolt? Smirnoff azt javasolja, hogy ezt a borsmenta-infúziójú vodkát egyenesen egy lövésnek vesszük, vagy egy koktélba keverjük. (Mit szólnál a forró csokoládéhoz?) Mintha ez nem lenne elegendő szezonális giccs, hogy örülhessen neked, fontolja meg ezt: A palack maga illatos. SCENTED.

Keresse meg a liquor boltokban körülbelül 13 dollárért.

Deep Eddy Vodka

kép

Deep Eddy

A vodka puristák számára (bárki, aki nem tud belevenni az ízletes ízesítésű likőr eszméjére, mint a pamut cukorka, a szalonna vagy bármely divatos desszert), bármikor felvehet egy üveg Deep Eddy klasszikus vodkáját. Ebben a szezonban öltözött egy szezonális ón esetében, amelyet országszerte 20 dollárban vásárolhat.

Casa Dragones különleges ünnepi kiadás Tequila ajándékcsomag

kép

Casa Dragones

Casa Dragones-Dr. Dre tequila választéka – nyilvánvalóan – kiadott egy komolyan csúcsminőségű ajándékot idén: minden 275 dolláros csomag tartalmaz két kézzel gravírozott Riedel tequila szemüveget és egy hozzá illő kristály dekantert, melyet 750 mililiterrel töltöttek a márka Joven Sipping Tequila.

Flora Springs 2012 Holiday Blend

kép

Flora Springs

Ez kétségtelenül elkábítás a kétkormányos Chuck-hez képest, de ha egy palackot keresel, hogy lenyűgesse a törvényt, akkor érdemes megpróbálnia a Flora Springs 2012 Holiday Blend-et megpróbálni. Ez a vörösbor Bordeaux szőlővel rendelkezik, Cabernet Sauvignon és Malbec megérintésével, és íze olyan, mint a fekete cseresznye, a fekete csokoládé, a fahéj és az édesgyökér. Minden 57 dollár üveg gravírozott és kézzel festett diótörővel vagy ünnepi faformával.

Kahlúa borsmenta mokka

kép

Kahlua

Nem kell a Starbucks-hoz mennie, hogy élvezhesse a borsmenta mokka-t és ez az ember büdös! Csak add hozzá egy lenyomatot ezt a csokoládé és menta ízű, rum és kávé likőr a házi készítésű latte (vagy rendszeres kávé). Hirtelen még egy Netflix-és-Chill-féle éjszaka is sokkal hűvösebbnek tűnik.

Található az országban lévő szeszesitalokban kb. 27 dollárért.

Campari

kép

Campari

Ezek a limitált kiadású üvegek önmagukban nem üdülési ihletésűek, de a Fortunato Depero futurista művész munkájával foglalkoznak, aki egy Campari pavilon 1933-as vázlatát újra felidézi. Hozzáadhat néhány mod kaszinót a bárkocsijához, kb. 30 dollár / palack.

Pinnacle Borsmenta Bark Vodka

kép

orom

Bár a palack maga nem tűnik túlságosan különbözik a Pinnacle minden más változatától, az íz azonnal emlékeztet majd Önre a Christmastime-ra, vagy minden decemberi ingyenes mintát a Williams-Sonoma-tól. Ez a borsmenta ízű vodka kifejezetten csokoládé-y, mintás íze, tökéletes forró csokoládé. Ez országszerte szeszesitalokban kerül értékesítésre, és általában 14 dollárért értékesít egy palackot.

Loading...