Ez a Kit Kat Candy House összeomlik a régi mézeskalácsokat

Minden ünnep, akkor a legjobb szándékkal indulsz, hogy egy következő mézeskalács házat készíts, de ha a próbálkozásod hasonlít a miénkre, akkor többnyire nem egy gigantikus fagylalt, cookie-kat és édességet találunk, ami talán a leginkább a karcsúsító édességek valaha néztek. De mielőtt rájuk hagynád őket, jó trükk van, és segít neked a legegyszerűbb (és leginkább finom) mézeskalács házat is.

Kit Kat Gingerbread House

Jonathan Boulton

Elfelejtve a mesterséges készségeket (vagy annak hiányát) a mézeskalács ház felépítésének legnehezebb része mindent meg kell felállnia, és helyben kell maradnia, ezért a cookie-k elleni küzdelem helyett teljesen kihagyja őket – és egyenesen a cukorka folyosóra költözzön helyett fel a Kit Kats.

A csokoládéval fedett ostyák tökéletesek ahhoz, hogy megcsaltsák magukat egy csillagfűszeres mézeskalács házban. Lay és Stack Kit Kats, kötve őket olvasztott csokoládéval.

Készlet Kat Candy House

Jonathan Boulton

Amikor feljutsz a tetejére, töltsd ki a nyílást óriás Kit Kats segítségével, és használd a fehér csokoládé Kit Kats-t a tető megépítéséhez. Ezután díszítse a cukorkát és a graham crackereket, mint rendesen.

Készlet Kat Candy House

Jonathan Boulton

Nem csak így könnyebb, mint egy tényleges mézeskalács ház, de a TBH, de jobban ízlel, mint a kemény mézeskalács. Igen, a mézeskalács ünnepi és minden, de tudod, hogy annyira inkább törölnéd egy darabot a Kit Kat házból.

Készlet Kat Candy House

Jonathan Boulton

Hozd a My Cupcake függőséghez az eredeti inspirációhoz.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...