Kolač od kolača od suncokreta

Kolačice sa suncem obložene kapljice ulaze u puni cvijet oko središnjeg kolača prekrivenog bobičastim plodovima koji oponašaju poznato sjeme suncokreta. Trebat će vam oko 75 mini cupcakes da biste izvukli nevjerojatan dizajn, pa ih ispečite u serijama i zatim ih zajedno mrazite nakon što se ohlade.

prinosi:

1

Vrijeme pripreme:

1

sat

0

min

Ukupno vrijeme:

1

sat

45

min

Sastojci
1 1/2 c.
svestrano brašno
3 c.
brašno za tortu
2 1/4 tsp.
prašak za pecivo
3/4 tsp.
soda bikarbona
Krupna sol
2
staviti bezalkoholno maslac
2 1/4 c.
šećer
6
velika jaja
2 c.
low-fat mlaćenica
1 tbsp.
čist ekstrakt vanilije
Jednostavan kolač
1 tbsp.
Nežirajući prah kakao
Gel-paste bojanje hrane (nycake.com)
3/4 c.
kupine ili borovnice
Upute
  1. Zagrijte pećnicu na 350 stupnjeva F. Prosijite brašno, prašak za pecivo, soda za pečenje i 1 1/2 čajne žličice soli u zdjelu.
  2. Pripremite maslac i šećer s miješalicom na srednjoj brzini dok ne postane blijedo i sočno, oko 3 minute. Smanjite brzinu na medij i dodajte jaja, jednu po jednu. Smanjite brzinu na nisku razinu i postupno dodajte smjesu brašna, izmjenjujući mlaćenicu, počevši i završavajući brašno. Beat u vanilije.
  3. Maslacite 5-inčni kolač s uklonjivim dnom, prašinu s višenamjenskim brašnom i iskoristite višak. Line mini kolačići s mini šalicama za pečenje (potrebno vam je ukupno 75 kapsula).
  4. Napunite kolač na pola puta s tijesto (oko 1/2 šalice), a zatim popunite svaku šalicu za pečenje na pola puta tijesto (svaka velika žlica). Pecite dok se vrhovi ne vrate lagano, lagano dodiruju, oko 12 minuta za cupcakes i 14 minuta za tortu. Premjestite posude na žičane police i pustite da se kolači i kolačiči potpuno ohlade.
  5. Prijelo 1/4 šalice lužnjaka u zdjelu i promiješajte u prahu za kakao. Dijelite preostali ledeni krušak u tri zdjele, a svaku šaržu nijansu drugačija boja žute ili narančaste boje s gel-paste bojom. Frost vrh cupcakes pomoću 3 boje. Frost top od kolača s čokoladom buttercream. Rasporedite bobice preko vrhova kolača kako biste pokrijte i stvorili “sjeme”. Rasporedite cupcakes oko tortu kako biste stvorili “latice”, oblikujući oblik suncokreta.

    Tražite recepte spremne za zabavu? Pokušajte s našim vrhom receptima guacamola, rođendanskih kolača, ili probavni recepti.

Molitva Marthe Stewart

Loading...