4 dolog Ryan Gosling megkapta a “Photoshopped” testét

Emma Stone valószínűleg az ezüst képernyőn leginkább relatíve színész, de soha többet, mint 2011-ben, amikor kiejtette azokat a szavakat, amelyekről mindannyian gondolkoztunk, miután Ryan Goslingt látta az ingével:

Ryan Gosling Photoshopped
Warner Bros. / Giphy

A vonal könnyen válik a legemlékezetesebb jelenetbe Őrült, bolond szerelem, mivel a RyGos többször is mémré vált – és méltó volt a testének. Most, hat évvel azután, hogy a képernyőn debütált, a duó újraegyesedett, és együtt szerepelt La la föld, egy szerelmi történet egy jazz zongoristáról, aki egy színésznőre esik. És még egyszer, azt kérdezzük: ez a fickó Photoshopped?!

Talán a film hirdetéseit és poszterjeit. De a való életben sok képzésre volt szükség – és a fegyelmezés szintje olyan intenzív volt, mint RyGos Hajtás – hogy hol van ma. Mindegyik bemutatott Gosling leghíresebb mémjében, mert az élet rövid és a mémek teszik az internetet.

Hé lány, szeretne Pilateshez menni?

Gosling tánc- és zongoraórákat vett fel, hogy felkészüljön a szerepére La la föld, de a zökkenőmentes mozdulatainak valódi titka az volt, hogy átvett egy oldalt Kate Hudsonról és megkapta a pilatesét. “Amint guggolásokkal és felhúzással fáradt voltam, bevezettük a pilates asztalt” – mondta Arin Babaian edző. Férfi folyóirat. “Ez segített abban, hogy valóban javítsuk a gerinc stabilitását és a testtartást.”

kép

Hé lány, szeretné, ha ezt a “piszkos táncot” felemelné?

Babaian igazán összpontosította Gosling lábainak, magjának és hátának megerősítésére, így nagyobb kontrollt kaphatna minden tánctéren. Emellett súlyzókkal és olimpiai bárokkal is foglalkoztak, hogy gyakorolhassák a jeleneteket, ahol a színész felemeli Kőjét a fején. (Bár ez nem az első alkalom, meg tudjuk képzelni, hogy Stone könnyedén megkönnyebbült, hogy újra bevették a gyakorlatba, mielőtt újra felvette volna.)

Hé lány, szeretsz Twizzlers-t?

Az energiát a színjátszás és a táncozás során kulcsfontosságúnak tartja – nem csak azért, hogy ne csússzon át minden rutinon, hanem azért, hogy a társas sztárjaid ne kelljenek látnod, mikor vagytok. Goslingnek tudnia kellett róla, mert sokszor forgatta a medvefotózást rajta.

– Ryan több Twizzlert is eszik, mint bárki, akivel találkoztál – mondta Stone Vanity Fair. – Megtartja a kabát zsebében, és csak, tudod, adja ki a Twizzlereket és magának Twizzlereket is.

A Twizzlers nem az egyetlen vice. Egy 2011 – es interjúban Nemes, Gosling megütötte a 7-Eleven, zöld alma és szőlő Hi-Chews, Nerds Kötelek, Kazoozles és Haribos.

– A cukrot, amíg meghalsz – mondta a riporternek.

Twizzlers

Flickr / Michael Bentley

Hé lány, szeretne dolgozni?

Gosling La la föld az edzőteremben 5 perces bemelegítést végeztek egy habhengerrel, majd egy két részből álló áramköri edzésen, az első kör öt fordulóján és a második háromban, mielőtt a Pilates-t elütötte volna. Az első körben a futó, a holtágak, a prések és a guggolás keveréke szerepelt, míg a második részt lógó láb emelte és üldögélt. Itt a pontos edzést kaphatja.

Ryan Gosling and Ellen
Ellen / Giphy

Lehet, hogy nem egy mém, de ez abszolút lehet, hogy méltó a Photoshop pletykákra.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...