A 10 legfurcsább Starbucks Frappuccinos, ami valaha is létezett

Amerikai Cherry Pie Frappucino

kép

Entabe

A földcsuszamlás miatt ez a baba a legtöbb over-the-top Starbucks italt kortyolgatja. Nem csak a valódi cseresznye-komót keverik össze egy hagyományos vanília-frapp-sal, hanem egy fedél helyett egy literális pitecukor. A játék megváltozott.

Chocolate Crunch Frappuccino

kép

Starbucks

Ez a csípős csokoládé túlterhelés egy koffein csúnyát okoz. Így készült: A kávéfrakppuccinál csokoládé öntettel, kakaóbabokkal, zúzott biscotti és mandulával keveredik, kávéfinomított tejszínhabbal koronázva – plusz sok csokoládé öntettel. Jelentkezz be.

Nyár Berry Panna Cotta Frappuccino

kép

Starbucks

A hagyományos panna-cotta pudingot minden csésze fenekére temették el, majd áfonyák, eper, áfonya és eper fagyos keverékével borították. A Starbucks helyszíne Szingapúrban értsd meg néha nem tudod eldönteni, hogy egy smoothie vagy egy olasz desszert akarsz-e, és nem szabad választanod.

Churro Frappuccino

Az elkényeztetett churro frapp csak a Latin-Amerikában található étlapon található, de könnyedén megkínálhatja: rendelje meg a vanilla bab frappuccino-t fahéjas és fehér mokka szirupokkal. Győződjön meg róla, hogy a porított fahéjat is be kell keverni, majd tetejére a tejszínhabbal és a karamellel szitáljon. Voila – olyan ital, amely pontosan olyan, mint a hagyományos mexikói ízlés. 

Születésnapi torta Frappuccino

Starbucks Birthday Cake Frappuccino

A Starbucks jóvoltából

Ez a varázslatos teremtés csak évente egyszer jön létre. De várva a 300-as napi napot soha nem érte többet. Ez a dolog összekapcsolja a vanília babot és a mogyorót, ami olyan, mint a krémes süteménytégla. De a legjobb rész lehet az ultra aranyos rózsaszín tejszínhabbal.

Mango Jelly Frappuccino

kép

Starbucks

Japánban ez a gyümölcsös frapp egyesíti a mangót, az őszibarackot, az epret és a narancsot egy fagyasztott italba, amely őszibarackot tartalmaz. Ez őrülten trópusi, hogy félig számíthatunk egy apró esernyő mellett a védjegy zöld szalma.

Triple Coffee Frappuccino

kép

Starbucks

A frappuccino ez a verziója tonna java-val van tompítva. Az első kávé zselé kockák alul vannak rétegezve, majd a tradicionális kávékrétegek rétege, majd egy nagy adag öntött kávéfőző tejszín, és végül egy őrölt kávé zuhanyja megszórja. Azt’olyan népszerű, hogy elérhető Thaiföldön, Kínában, Szingapúrban és Indonéziában.

Rolo Frappuccino

A Sauturdays feszült Goddaughter foci játékokat, pizzát családdal és új reményeket próbál meg a Starbucks-on! ……………… #starbucks #starbuckssecretmenu #rolofrappuccino #saturday #family #love #coffee #girlboss

Egy hozzászólás, amelyet a Grow Your Etsy Biz • Handmade�� (@ etsy.queen) megosztott

Ez a csésze sok karamellás szitálással teljesen addiktív. Ez egy drágakő a titkos menüből, ezért itt kell rendelni: adj hozzá java zsetont egy vanília babhoz, kérdezzen karamell szitálódást, tetejét mocha mártással.

Pop’zel kávé Frappuccino

kép

Starbucks

A legtöbb frapp nem tartalmaz egy gramm kávét, de ez a Fülöp-szigeteken elérhető új szám teljesen kávé alapú, popcorn és pretzel szirupokkal. És tejszínhabbal, karamellos pattogatott kukoricával és sózott pereccsel kerül.

A Valentine Frappuccino

Starbucks Valentine Frappuccino

Tony Aguilar

A legromantikusabb ünnepek inspirálta, ez a titkos menü ital alakítja át a hagyományos szamócát és a crème frappet a málna szivattyúkkal, hogy rózsaszínűvé tegye. Plusz vanília bab a közepén és szeder a tetején. Természetesen tejszínhabot is feltölteni.

Loading...