A Bellini bár feljött a teázójátékodra, mint semmi más

Néhány hétvégén délelőtt valami extra dolgot szólítanak fel: egy esküvői zuhany, egy baba zuhany, egy hé-a-szobatársad, aki végre elfogyott. Még egy születésnapi csokoládé is. Ezek az összejövetelek elég egyszerűnek tűnnek, egészen addig, amíg reggel el nem ébredt, és rájöttél, hogy a reggelizős edényt, amelyet megfogott, egyik napról a másikra le kell ülnie a sütés előtt, és a saját cseresznyevirágú középpontjaid több időt és szaggatottságot okoznak, mint amit valaha képzeltél.

Szüksége van valamire gyors és könnyű ellensúlyozni a káoszt. Valami bolondbiztos. Szüksége van egy bellini bárra.

Komolyan, a bár nem lehet könnyebb beállítani: Egyszerűen pörköljön kedvenc fagyasztott gyümölcsét egy teáskanál vagy két cukorral – csak annyira, hogy adjunk egy kis édességet – és sorold fel őket nagyméretű korsó vagy tálcákban, valamint egy palackot vagy két Prosecco (a bellini must-have) és néhány friss gyümölcsöt, körítve.

Bellini Bar

Ethan Calabrese

Ön is megteheti a saját egyszerű szirup, így a vendégek beállíthatják a bellini édességet, hogy tetszik. Csak egyesítsd egyenletes mennyiségű cukrot és vizet egy serpenyőben – egy csészény mindegyik nagyszerű – és forraljuk fel, amíg a cukor fel nem oldódik. Ráadásul ha a párt után fennmarad a maradék, a szirupot a hűtőszekrényben tárolhatja, és kávét vagy házi margaritákat.

Bellini Bar

Ethan Calabrese

Mi a készlet

Mindig biztonságos tét a klasszikus őszibarack bellini keze, de ha nehézségei vannak a fagyott őszibarack megtalálásában (vagy a költségek gyorsabban összeadódnak, mint amennyit csak akartál), mindig konzerveket vásárolhatsz. Távolítsa el a fölösleges levét, és helyezze őket egy gallon méretű műanyag tasakba, majd ragassza őket a fagyasztóba, amíg készen nem áll a keverékre. Kész.

így a bellini

Ethan Calabrese

Egyéb fagyasztott gyümölcsöket meg kell próbálnia:

 • eper
 • málna
 • Mangó
 • Ananász
 • Sötét édes cseresznye
 • Berry keverékek (eper, málna, áfonya)

  A world's easiest (yet super-impressive) bellini bar

  Ethan Calabrese

  Hogyan készítsük el őket

  A vendégek kanál 2-4 evőkanál pépes gyümölcsöt egy Champagne fuvola, feltöltve vele Prosecco és díszítő néhány friss gyümölcs (extra kacskaringós, természetesen).

  Mit goes into a bellini

  Ethan Calabrese

  Hány palackot kell Poppin ‘

  Őszintén szólva a legnehezebb rész a Costco-nál – vagy bárhol is – vitatkozik a buborékfalon, ahol vitatkozik, hogy hány üvegből (és fagyasztott gyümölcsből készült zsákokból) kell vásárolnod ahhoz, hogy a tömegeket boldoggá tegye. Az átlagos 750-milileter üveg Prosecco képes körülbelül 9-10 bellinis, attól függően, hogy a nehéz kezű emberek kap a pour.

  A world's easiest (yet super-impressive) bellini bar

  Ethan Calabrese

  Ön vagy a tiszteletbeli vendég – jobban megismertette volna bárkinek, hogy milyen barátságos a barátaid és a családi csokoládé, de gyakran biztonságos tétet adni a 3-4 bellinis személyenkénti becslésnek, ha háromórányi pártot szervez. Sokan nem iszik sokat; egyesek erősebbek lehetnek, de végül ez a becslés általában kiegyenlítődik, ami egy kissé pezsgő maradt a “Hallelujah-hoz, én túléltem ezt!” a következő napon.

  Egy zacskó fagyasztott gyümölcs kb. 5-6 bellinist tartalmaz, ami azt szeretné, hogy az ital lehetőségeket három fajtara korlátozza. Az őszibarack általában a legnépszerűbb, ezért lehet, hogy többletet szeretne készíteni, de ha elfogyott, az emberek nem panaszkodnak, hogy egyenesen Prosecco-t kell inniuk a frittatákkal és a karfiol-hashordó tojáscsészével.

  Mit You Need to Host An Incredible Brunch Party - Bellini Bar Must-Haves

  Ethan Calabrese

  A színfalak mögött

  Tartsa a jégvödröt a kezében, hogy megtartsa a pezsgőt hűteni. Vagy egyszerűen csak tartsa be az extra palackokat a hűtőben, amíg eljön az ideje,.

  Használhat egy táblát, vagy vásárolhat csomag címkéket egy kézműves áruházból, hogy címkézzen minden gyümölcspürét, de hacsak 50 vagy annál több emberre nem tervez félt, elég könnyű megmondani a vendégeket, ahogy jönnek. (Ráadásul természetesebb természetes beszélgetés, mint “Tudja, ki dobta ki az anyját?”)

  Adjunk hozzá néhány csizmát – szeretjük ezt a márkát – és egy vázát a hortenzia, és készen állsz! Lehet, hogy nem rendelkezel egy életképes csokoládé szökőkúttal, vagy pedig képes lesz arra, hogy a kölyköket kedveli, mint a párt koszorúslányok, de ezzel a bárral senki sem fog tudni. Bizalom.

  Kövesse Delish az Instagram-on.

  Loading...