A tizenévesek versenyeznek az élelmiszer-félelem-tényezők versenyében

spaghettios

ex.libris / flickr

Emlékszel, amikor a tipikus iskola utáni tevékenységek olyan játékok voltak, mint a zászló, a művészeti órák vagy az iskolai játék felvétele? Nos, az idők, amikor változik. A múlt héten 18 észak-karolinai teens gyűlt össze, hogy egyre több undorító ételeket evett – egy olyan esemény, amelyet a könyvtár támogatott.

Többet a Delish-ről: a világ legrosszabb étkezési fesztiváljairól

A helyi könyvtárosok egy csoportja (aki szintén a gag-indukáló ételeket gyártotta), a múlt heti Food Fear Factor egy ötszörös, kreatívan undorító élelmiszert öt versenyen indult, hogy a végső “Gross-Out” asztalig a tinédzserek bajnok gasztronómájának nevezhető. Néhány étel közül a “Twisted Twinkie” (egy rendszeres Twinkie párosítva egy savanyú káposzta Twinkie-vel), a “Humán kutyaeledel” (fűszernövény, rizs, chili fűszerek, májpudingok és kakaó puhák), valamint a puccs de gras a döntő asztalon, egy tál SpaghettiOs kevert citromhéjjal Jell-O, olívabogyó, és Spam tetején juharszirup, és kíséri egy pohár cukrozatlan grapefruit juice (meg kell ezeket a vitaminokat valahová!).

Többet a Delish-ből: 10 Túlméretezett éttermi étkezési kihívások

A tizenhárom éves Vincent Sales megnyerte a versenyt. Díját? Az étlapon túli hasa és a Food Fear Factor bajnok címének köszönhetően Vincent megnyerte a futárzsákot, a trófeát és a könyvtári rendszerből készült pólót. “Tetszik az ingyenes étel, és szeretem az ételt, mint a bruttó dolgokat” – mondta Vincent a FayObserver.com-nak. – Egyszer csak egy csótányt ettem. Átköltözni, Joey Chestnut, Vincent jó úton halad ahhoz, hogy versenyképes étkezési bajnok legyen!

Mit fogsz enni egy trófea miatt??

Loading...