Az Apple vörös, mint a rózsa, át és át

kép

Évekig, talán évszázadokig a vörös alma állt minden jelnek a jóságtól a bűnig. A vörös alma a vágy, valamint a becenevet a New York-i városban (rendben, ez a “nagy almás”, de mindenki tudja, hogy határozottan vörös alma és nem Granny Smith). Most érkezik hír az Egyesült Királyságból (Svájc útján), hogy az almatenyésztő Markus Kobelt szeretettel kifejlesztett egy vörösbőrű és vörösboros alátétet Redlove Era-nak.

A Redlove Era – a fehér hústól eltérően – olyan vöröses-rózsaszín márványos hús (a kontraszt érdekében dobott fehér húsával) van, és ennek eredményeképpen (talán nem közvetlen eredménnyel) A Redlove Era (a Royal Gala és a Braeburn alma állítólagos keresztfertõzõdése) magasabb antioxidáns tartalmú (még mindig van egy kis rejtély az adott fajta körül). A piros alma másik kulcsfontosságú értékesítési pontja az, hogy a hús állítólag nem barnázik, miután szeleteltek, és kihúzták a nyílt. Továbbá a Redlove Era állítólag édes, tiszta és elképesztően finom.

A szomorú hír az, hogy míg az Egyesült Királyságbeli vásárlók várakozással tekinthetnek a Redlove-nak az elkövetkező hónapokban történő harapásáért, az amerikaiak, akik vörös húsra éhesek, egy évig vagy tovább várniuk kell az importra. Azok számára, akik rendkívül kíváncsiak (vagy türelmetlenek), és csak nem várhatják meg az ízlést, megrendelhetnének egy csemetéket, és esetleg felnevelhetik saját.

A Redlove Era almait Suttons forgalmazza az Egyesült Királyságban, és remélhetőleg az USA-ban az elkövetkező évben.

Nos, amíg ez megtörténik, még mindig jó dolgokat csinálhatsz rendszeres ole almákkal. 45 recept. Ellenőrizd.

Loading...