Az első Hello Kitty Grand Cafe megnyílik, és az én belső gyermekem NINCS

A millenniumok a nosztalgia tényezőkkel szeretik a dolgokat (magam is tartozom). Jó szórakozni a jó napokra (flip telefonok, CD-k, Backstreet Boys stb.), Majd a mentális utazás a memória sávon vagy a verbális konvón keresztül rövidül, mert ellenőrizni kell az Instagram-ot vagy át kell ugrani a következő dal a Spotifyen. Az új Hello Kitty Grand Cafénál, a millenniumok nosztalgikus örömre kelnek, ami úgy néz ki, mint egy Instagram,.

kép

Jakob Layman / Sanrio

kép

Jakob Layman / Sanrio

Mint egyik munkatársa azt mondta: “az emberek a s *** -et fogják kidobni.” Valóban. A kaliforniai Irvine-ben szeptember 14-én megnyitott Hello Kitty Grand Cafe az Egyesült Államokban az első állandó kávézó, amely “kettős tapasztalati teret” mutat be sajtóközlemény szerint. Van egy gyors, alkalmi kávézó, amely a nyilvánosság számára nyitva áll, valamint egy külön privát szoba foglaláskor csak délutáni tea és koktél szolgáltatás.

A kávézó “megragad és megy” akár 12 fő befogadására (Hello Kitty jövőjében egy vonalat látok az ajtón). A menü tartalmaz a megrendelt mini fánkot (fahéjas cukor, matcha és süteményes krém) és egy pick-saját készlet 4 Sanrio karakter mini torta 15 dollárért.

kép

Jakob Layman / Sanrio

Fel akarsz venni egy arany bowknot bögre, vagy egy flitteres nyuszi nyuszi íj. Oké, felejtsd el.

kép

Jakob Layman / Sanrio

A kávézóban lévő fehér falak Kawaii Hello Kitty ikonok és egyfajta műalkotások, amelyeket kifejezetten erre a helyre készítettek.

kép

Jakob Layman / Sanrio

A kávézó legszebb része a Hello Kitty Grand Café Bow Csarnoka, amely “egy rejtett foglalás-csak rózsaszín oázis modern, elegáns Hello Kitty márkájú lámpatestekkel és kifinomult befejezéssel egész nap, és koktélszolgálat éjjel. ”

kép

Jakob Layman / Sanrio

Foglalásokra van szükség a délutáni teafőzetre, amely személyenként 55 dollár, szerdán vasárnaponként. A teába friss szezonális gyümölcsök, sós tea szendvicsek és válogatott édes ételek állnak rendelkezésre. Még Hello Kitty alakú cukrok is vannak, így készen áll a Snapchat-ra. A kávézó széles választékot kínál.

kép

Jakob Layman / Sanrio

kép

Jakob Layman / Sanrio

Éjjel a The Bow Room egy koktélbár lesz (21 éves kortól), amely 5:00 órakor kezdődik. Szerdán vasárnap. A koktélbár is csak foglalás esetén lehetséges. A The Bow Room koktélszolgálatában a Hello Kitty csavaros koktélok szerepelnek, amik szórakoztató neveket tartalmaznak: “You Had Me At Hello” és “Matcha Matcha”. Az egyik ital még egy Hello Kitty jégkockával is szolgál. Lát? Instagram ég.

kép

Jakob Layman / Sanrio

Lefoglalhatsz a honlapon, és valami azt mondja, hogy gyorsan megyek. Mire vársz?! Rendelje meg a “You Had Me At Hello” -ot, bepillantott egy picet, és figyelte, hogy a szerettei bejönnek-e.

Loading...