Az Ön kedvenc híres szakácsait ezekkel a késekkel elkényeztették

A Chelsea Millernek olyan a lelke van, ami a legtöbb ember számára megy. Ez az, ami megmutatta egy patkós rongyot – az acél hüvelyét, amelyet hagyományosan a lovak patái hajtanak le – és azt hiszik, ez jól működik a konyhában. És ez az, ami sok nagyszerű szakács legjobb barátjává változtatta.

kép

Mario Batali a Miller késekről beszél, amit Brooklyn műhelyében készít. ő tulajdonosa hét közülük, egy csipog, amelyet írt korábban ezen a nyáron. És az Eleven Madison Park legénysége ugyanolyan megszállottja. Néhány évvel ezelőtt megbíztak egy teljes készletet az étterem konyhájában. Ez azért van, mert Miller tudja, mit akarnak – ami nem egy kicsi, trendi-a-pillanatnyi penge. A kését örökké tartja, részben azért, mert az általa alkalmazott anyagok már bizonyították, hogy az idő próbáját teszik.

A repedezett horseshoe raszterek mellett, amelyek kettős célt szolgálnak, amikor kovácsolnak, őröltek és apróra vágtak (sajtot vagy fűszereket kapnak), Miller a családjának Vermont farmjáról vagy tábláiról talált megtalált fa anyagokkal dolgozik felvette az utazásait. Kézzel vágják bonyolult formák és formázott körül a penge. Az intenzív mesterség szintje, ami a Miller minden egyes darabjába kerül, nem olcsó. Egy kis sajtkés legalább 200 dollárba fog kerülni, míg a standard konyhai késsel körülbelül 800 dollárra kerül.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish az Instagram-on.

Töltse le a Delish alkalmazást.

Loading...