Carrie Underwood edzője, hogyan juthat el abszolút abszolút abszolút TV nézés közben

Ami meglepő, hogy senki, Carrie Underwood kúpos abs és erős lábak – Erin Oprea – éppúgy tinéd, mint az énekes. Az Oprea híressé vált, hogy bármikor, bárhol is dolgozik. 2016-ban megkönnyebbült, hogy fia futballjátékát alkalmi napra változtatta, de Underwood gyorsan védekezett. Most, Oprea állandóan az Instagramhoz tapad, finom tapintással: videók a szupermarketben lévő kosár mögött, a Squadon kívül óriási piros golyókkal, és egy dzsungel tornateremben dolgoznak. De a legutóbbi #TheWholeWorldIsMyGym hozzászólása az egyik, amit tudunk igazán kerülj mögé.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Oszmán ab-sorozat !!!!!! Gyerünk, és csatlakozzon ma este az Ab bálimhoz a nappaliban. Ha nincs időnk rá ma, mindenképpen mentse el ezt a videót, így holnap megteheti. 30-45 másodpercenként, majd 20 push-up! Annyira szórakoztató volt, úgyhogy még kétszer 3 alkalommal! . . . #abs #core #fitness #livingroomworkout #fitlife #noexcuses #nashville #trainer #healthy #balance #healthylifestyle # 4x4diet

Egy hozzászólás, amelyet Erin Oprea (@erinoprea) osztott meg

Oprea ezt az edzést az Ottomán Ab edzésnek nevezte. És igen, pontosan ez az, ami úgy hangzik, mint egy edzés, melyet a kanapéjánál lehet befejezni. Az egész áramkör nem tart három percnél hosszabb ideig, azaz televíziózás közben kereskedelmi szünetben megteheti. Hat mozgás van: néhány kerékpározás, egy pár lábemelő, és egy másik válságváltozás.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Bootylicious !!!! Ki készen áll arra, hogy ma este szórakoztasson velem, miközben tv-t néz (kereskedelmi szünet edzés). Használhatsz egy boka súlyát, mint én, vagy menj anélkül !!! 30 másodperc minden egyes lépés után váltson a másik lábra. Fokozza a zsákmány összenyomódását, és ne csak a lábát lengesse, hanem tartsa szorosan a magját, és ne ássa vissza a hátát! . . . #healthy #booty #homeworkout #fitness #fitlife #cleanizing #bootyworkout #trainer #nashville

Egy hozzászólás, amelyet Erin Oprea (@erinoprea) osztott meg

Ez nem az első alkalom, amikor Oprea írták az okos otthoni edzés ötleteit. Egy másik videó azt mutatja, hogy a dohányzóasztalon egy zsákmányt edzett, és a nappali padlójából mindig filmeket készített. Ha lehetséges, hogy olyan testet kapunk, mint Carrie Underwood, anélkül, hogy valahol belépnénk az edzőterembe, itt vagyunk.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...