Deep-Fried Kool-Aid a Nation-ot átszívja

Hallott már sült Oreosról, sült Mars bárokról és sült kokszról, de sült Kool-Aidről? Charlie Boghosian – a Chicken Charlie tulajdonosa, aki több mint 100 eredeti sült tésztát talált ki, beleértve a sült Pop Tartsot és a Klondike büféjét – a San Diego Megyei Vásáron tavaly pénteken elindította a sült Cherry Kool-Aid fánkot.

Mély Fried Kool-Aid

A San Diego Union-Tribune

More From Delish: Top 10 szokatlan állami Fair Foods

Az édes kekszítés érdekében a Boghosian keverékei a lisztet, a vizet és a cseresznye Kool-Aid keveréket. A tésztát leragasztják, majd rendkívül forró olajba csepegtetik, majd sütik, amíg enyhén pirították a ropogós külső réteget. A sült Kool-Aid hasonlít a Dunkin “Donuts Munchkinsre, de különös ízléssel a gyermekkorában. Pontosan ez inspirált Boghosian. “Megijesztettük a Kool-Aid felnövését, úgyhogy gondoltam, miért nem sütjük meg, és mi történik?” Boghosian elmondta az ABC News-nak.

Videó: Deep Fried Kool-Aid

Tovább a Delish-tól: Fried-Food Showcase: A csodálatostól a furcsaig

A megnyitó hétvégén Boghosian 1800 megrendelést adott el; ötször egy popban, összesen 9 ezret. Elmondta a Sign On San Diego-nak, hogy 150 kiló Kool-Aid-t igényelt.

A tenyésztett újdonság természetesen a nemzeten keresztül távozik a Twitteren keresztül, az emberek pedig könyörögnek, hogy a gyógymódok közel kerülnek hozzájuk. Remélhetőleg a Boghosianak megadják az embereknek azt, amit akarnak, és foglalkoznak egy nemzeti fánkos lánccal, így mindannyian kaphatunk egy harapást. Vagy pedig, barátaim, nyugat felé San Diegóba, ahol a megyei vásár április 4-én, hétfőn keresztül tart.

Loading...