Ez a becsapott tűzoltó egy grillező és étkezőasztal egyben

Rengeteg pompa és körülmény van körülötte, aki a grillezést tartja. A 30 másodpercig, amikor minden fej kanyarodik, miközben egy dohányzó bordát tálaszt az asztalra, isten vagy. De a többi 30 percig, amikor elfogyasztod az összes akciót, te egy kocsány vagy – egy teljes szopás. Amire szükséged van, egy varázslat, valami módon, hogy leveszed rólad a terhet és tedd fel mindenki a pártodon.

VÁSÁROLJ MOST 8-személyes JAG Grill, $ 2,500, amazon.com

kép

JAG grillsütők

Gondolj egy JAG grillezésre, mint egy Benihana a hátsó udvarodban, és minden vendéged viseli azt a magas, fehér séf kalapját. Van egy lyuk a fa közepén a fa- vagy a faszén alapú tűz esetén – és tetején acél grillező állványok, így a veggiesek és a hús közvetlenül főzhetnek rajta. (A vacsora után eltávolíthatja a kupolát, hogy nyitott tűzhelyt hozzon létre.)

kép

Parker Feierbach

De ez az, ami elvonja a meredek árkategóriát: Az egész dolog, mint egy szabadtéri étkező. A grill két méretben készül: nyolcszögű nyolcszög, és egy hatszög hatszögletű. Mindenki közvetlenül a faelemek felületéhez nyúlhat, és körülveszi a grillállványokat.

kép

JAG grillsütők

Az összes alkatrész – a rozsdamentes acél rácsos állványok, a kupola, a fából készült felületek – eltávolíthatóak, hogy könnyebb legyen a tisztítás és tárolás. Amikor az egész dolog lebomlik, a középső rész önálló grillsütővé válik, amelyet be tudsz tölteni az autóba, és kempingbe vagy strandra.

De amikor a hamburgereket forgatjuk, akkor újra magatokra vagyunk.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...