Ez pontosan azt jelenti, hogy Mark Wahlberg 6 százalékkal csökkenti a testzsírt

Mark Wahlberg nem idegen, hogy alakuljon a filmekhez … csak nézz A harcos, transzformerek, vagy Deepwater Horizon bizonyítékként. De a 46 éves célja a közelgő filmjének Mile 22 a szokásosnál is ambiciózusabb – a Wahlberg 6 százalékos testzsírt szeretne szerezni a szerepért.

Ahhoz, hogy felkészüljön a cselekvési filmre, amelyet most filmez, Wahlberg elmondta a férfiak egészségének, hogy naponta kétszer csinálja a VersaClimber-t (hasonlóan a lépcsőházhoz), és az ugró kötelet. Emellett erőteljes és mobilitási gyakorlatokat is magában foglal, mint a csípőhíd mellkasi prések és a homokzsákos borotvák az edzéshez, és aktív marad a leállásban rendszeres golfpályákkal.

Négy gyerek, számos közelgő film és egy növekvő éttermi lánc a tányérján különös erőfeszítést igényel, hogy ezt a sok gyakorlatot illessze be a napjaiba. Ahhoz, hogy működjön, Wahlberg edzései elkezdődnek a nap előtt.

“Ha 3: 30-kor felébredek, 6: 30-kor megyek el a golfpályára, 8: 30-ig, majd hazamegyek, és megteszem a többi dolgot: dolgozhatok fizioterapeuta, megérintette a kriokamrát. “

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

@ új produkciókat készített az új film Mile 22 képzéshez. #nextlevel # naturalisbetter������

Egy hozzászólás, amelyet Mark Wahlberg (@markwahlberg) osztott meg

Ő figyelte az Instagramban elért fejlődését, megosztotta a videókat arról, hogy dolgozott ki és próbált termékeket a cégétől, a Performance Inspired Nutritiontől. Az egyikben Wahlberg azt mondja, hogy kivágja a bort a filmhez, és “tiszta és egészséges táplálkozás” lesz a készleten.

Ez azt jelenti, hogy sok kreatin és protein rázza az edzés után, és táplálkozási PI-ét és proteincsomagolt cookie-kat eszik, álláspontja szerint. A “szállodai szoba / konyha / tornaterem” videobankolását is megosztotta, bizonyítva, hogy a felajánlása jóval magasabb, mint a legtöbb.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Boldog hétfő mindenkinek! Üdvözöljük a szállodai szoba / konyha / tornaterem (haha) helyszínén az új film Mile 22. Új PI cookie-k tesztelésére – jövő év elején lesz elérhető. ���� @performinspired @ bo.cleary

Egy hozzászólás, amelyet Mark Wahlberg (@markwahlberg) osztott meg

“Az egyetlen módja annak, hogy a legjobb legyen, hogy folytassuk a munkáját, mintha semmit sem kaptál volna” – mondta Wahlberg a férfiak egészségét illetően. “Folytasd tovább, és egyre agresszívebbé válj, egyre inkább összpontosítva minden nap, nem tudom, most már több meghajtó és vágyam van, mint valaha.”

Ha ezek az abs-ok bármilyen jelzést mutatnak, a hajtása egyértelműen működik.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...