Kiderült, hogy az emberek most már a mogyorót a kokszukba teszik

Itt a Delish-ban törekszünk arra, hogy a legfrissebb élelmiszer-trendek mellett tartsuk magunkat. Tehát amikor megláttuk a Hearst barátjainkat a Esquire.com-on (hé, srácok!), A Coke-i földimogyoróról írták le (és leírják, hogy “a délen kevésbé ismert slam dunks”), elvesztettük egy kicsit . És azonnal megvette a földimogyorót és a kokszot.

Ez vezetett hozzám, 10: 20-kor, bejelentve az irodába, meglepetésem volt, hogy mindenki megkóstolja. Miután elosztották a 20 uncia üveges kokszot öt csészébe egy kevéssé sózott földimogyoró fölött, öt különböző embert ragaszkodtam hozzá (egy Floridából, egy másik Ohio-ból, a többi az északkeleti különféle területektől), próbáld ki az elkészítést és megkaptam .. vegyes válaszok.

kép

.

Mind az öt ember megjegyezte, hogy a mogyoró illata az illatát illeti, amikor elkezdtek kortyolni. Egy másik kifejezett zavart, hogy mit kell tenni a tényleges földimogyoró (“meg … enni?”). Három közülük azonosította, hogy mit ettek azonnal. A másik kettő nagyra értékelte a sós vagy édesség elemét, de bizonytalanul megemlítette, hogy egy kicsit 10: 00-kor nem volt idő ilyen ivásra.

kép

.

A személyzet déli lakói megalázkodtak a mi csodálkozásunknál ebben az “új trendben”. Arra bátorítottak bennünket, hogy hagyjuk, hogy a földimogyoró egy kicsit marinázzuk a kokszban, hogy mindent összegyűjtsünk, mert azt jelentette, hogy.

Maradj hangosan, azt hiszem? Egészen addig nem fogok megitatni a vizes, szénsavas sós keveréket az asztalomon.


kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish cookbook, barnesandnoble.com

Loading...