Lady Gaga Whisky Diet és más furcsa Celebrity Weight Loss Plans

Hölgy Gaga's meat dress

Flickr / Beth77

Ha a divatról van szó, Lady Gaga úgy tűnik, hogy bármiért játszik, egy húsból készült ruhát visel, ami óriási tojásból származik. De amikor az ételek és italok valóban lenyelik, a “Born This Way” énekes egy kicsit különleges.

“Én vagyok a részeg étrendben, kreatív módon élni akarok az életemben, miközben dolgozom, inni akarok whiskyt és dolgokat” – mondta a múlt héten egy interjúban a Sirius XM “Morning Mash Up” című interjújában.

“De az üzletnek minden nap ki kell dolgoznom, és a függőben dolgozom, ha felfüggesztem, és ez a kereszt-edzésről és az inspirációról szól, azt kell mondanom, hogy egy csomó jóga .”

Bár talán nem egymást kizáró, az ételterv jelentősen megváltozott az általa leírtnál Daily Telegraph tavaly februárban, amelynek szintén egyedi neve volt. “Nagyon szigorú, egészséges popsztár étrendben vagyok” – magyarázta Gaga. – Nem eszem kenyeret, csak a zöldségeket, a salátát és a halat.

Az “egészséges popsztár étrend” önmagában is a yo-yo diétákhoz való illesztés volt – a rozsdás ételeket megcsapva – a kalóriabevitel szigorú korlátozása előtt Pókerarc, az énekes 2010-es jogosulatlan életrajza. “Az első alkalommal, amikor találkoztunk vele, mérte meg és ellenőrzött neki a végső [együttesek] számára, húsz fontot vesztett el” – emlékszik vissza az egyik vevője. – Hirdette magát, hogy hetek óta nem eszik be a ruhába.

Tovább a Delish-tól: hat titka az egészséges főzéshez, amit a Fad diétáról tanultam

Míg Gaga nem helyezte a befolyását az új szeszesital és jóga rendszere számára, ez különös hasonlatosságot mutat a Lüc Carl következő önéletrajzában szereplő barátjával, Az elfogyasztott étrend.

A Carl weboldalának felolvasása szerint: “Számtalan könyvet olvasva és időről időre azt mondják, hogy lehetetlen fogyni az alkoholfogyasztás során, Lüc Carl úgy döntött, hogy a dolgokat a saját kezébe veszi. , anélkül, hogy lemondanának az alapelveiről, hogy kemény alkoholfogyasztók legyenek. “

Úgy hangzik, mint Gaga korai alkalmazkodó.

Tovább Delish: Diet Journal – A Gwyneth Paltrow Diet Detox tesztelése

Persze, Gaga nem az egyetlen híresség, aki elfogadja a szokatlan fogyás stratégiát. Íme néhány más furcsa csillagdiéta:

Baby Food Diet – Nagyon sok mindent, ami úgy hangzik: 14 edény a bébiételekből és egy ésszerű vacsora.

Köszöntő diéták: Reese Witherspoon, Marcia Cross, Jennifer Aniston

Arcdiagnosztikai táplálkozás – Az alkotó, Elizabeth Gibaud elemzi a kliens arcát, hogy meghatározza, milyen ásványi anyagokat hiányzik.

Köszöntő diéta: Kate Winslet

A Master Cleanse – Az extrém sztori étrend nagyapja, a mester tisztítása megköveteli, hogy a tartósítók citromlé, cayenne paprika és juharszirup.

Köszöntő diéták: Demi Moore, Ashton Kutcher, Beyoncé, Naomi Campbell

Sensa – A felhasználók apró ízes kristályokat szórnak az ételükbe, hogy hamarabb érezzék magukat.

Köszöntő diéták: Extra Dayna Devon (szóvivő), Millionaire Matchmaker Patti Stanger

Többet a Delish: Sensa Diet Crystal Craze

Apple Cider Ecet Shots – Egyesek azt állítják, hogy egy vastagbélként működik, mások pedig azt mondják, hogy a savas lövő korlátozza az étvágyat.

Köszöntő diéták: Megan Fox, Cindy Crawford, Fergie

Caveman Diet – Ez a terv, amely az ő őseinkről nevét viseli, akik elméletileg egész nap vacsoráztak, megköveteli a hozzátartozóktól, hogy napi egy teljes étkezésre korlátozzák magukat.

Köszöntő diéták: Ashton Kutcher, Elizabeth Hurley

Tojás étrend – Tojás … rengeteg.

Köszöntő diéták: Adrien Brody, Jackie Gleason, művészgyűjtő (és Nigella Lawson), Charles Saatchi

Loading...