Látnod kell, milyen Jonah Hill néz ki most

Jonah Hill éppúgy ismert, mint a filmes szerepkörei. Láttuk, hogy megy a pufókinál Nagyon rossz hogy karcsúbb és szuper vékony 21 Jump Street. Ezután felfelé és lefelé, felfelé és lefelé fordult, ahogy nyerte, és elvesztette a súlyát a szerepkörökben A Wall Street farkát és Háborús kutyák. Ebben az évben ismét lassított testalkatrészt mutatott be, és pontosan ezt tette.

Channing Tatumot hívta.

Miután jó súlyt helyezett be a szerepére Háborús kutyák, Hill felhívta a barátját és 22 Jump Street costar, hogy motivált. Kiderült Jimmy Fallonnak A Tonight Show hogy megkérdezte Tatumtól: “Hé, ha kevesebbet ettem és egy edzőhöz megyek, akkor jobban leszek?” Tatum válasza nyilvánvaló pokol volt, igen.

kép

Jon Kopaloff

Elvitt egy fontos dolgot a diétájából.

Legalább próbált. “Még mindig iszom a sört – ez az én Achilles-sarka” – mondta a közelmúltban a Kyle és a Jackie O rádióműsornak. De Hill elismerte, hogy észreveszi a nagy változásokat, amikor abbahagyja az ivást. “Olyan bosszantó, mert ha nem iszom a sört, nagyon vékony vagyok, és amikor sört iszom, kicsit nagyobb leszek.”

Sok japán ételt evett.

A vicces srác rengeteg sushit vezetett be az étkezésébe. Általában alacsony a kalória és gazdag a szív-egészséges omega-3 és a szelén, ami növeli az immunitást és segít fenntartani az egészséges anyagcserét. Az egyik kedvenc helyszíne a forgatás közben A Wall Street farkát New Yorkban Gari sushi volt.

kép

Jonah elkezdett futni.

Fizikailag, nem mentálisan, viccelődött egy rádióműsoron. A futás jó módja annak, hogy könnyebbé váljon a gyakorlatban.

Jonah profiként fordult.

Hill meglátogatta ételmércéjét, és hozzon létre egy étrendet, Hill meglátogatott egy táplálkozási szakembert, aki azt javasolta, hogy több gyümölcsöt és zöldséget, sovány fehérjét, teljes kiőrlésű gabonát és alacsony zsírtartalmú tejterméket fogyaszt. Az orvos azt is elmondta Hillnek, hogy írjon le mindent, amit ettek, és elküldte e-mailben. Nem ment a tervek szerint: Hill megjegyezte az ételét (joghurt, saláta, csirke), elkezdte gépelni “dr” -et “orvos” -nak a fogadó sorba, és nyomja meg az elküldést. Kiderült, az ő e-mailje automatikusan kitöltve “dr” -hoz “Drake”. Még rosszabbá tenni a dolgokat, Drake soha nem válaszolt.

Naponta 100 nyomást hajtott végre.

Egy interjúban Hill olyan edzéses titkot fedezett fel, amelyet egy haver azt javasolta: “Egy barátom olyan volt, mint” Ha napi 100 pihentetést csinálsz, akkor jó formában leszel. “” Ahhoz, hogy teljesen tisztességes legyen, egy kút A körkörös edzéshez több mint egy csomó push-up szükséges, de Hill rendszeresen mozog. “Én dolgoztam felfelé, és most minden nap megteszem” – mondta.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...