McDonalds szeretne nyáron új húzott sertésszendvicsével

<p>Ahhoz, hogy McDonald’s franchise-kévé válhasson, 750 000 dollárnyi nem kölcsönzött személyes erőforrással kell kezdenie.</p><p>“title =” McDonald’s ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f659d21dec4_-_1-mcdonalds-tdm0114-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & resize = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Mcdonald’s

A McDonald’s-nek valami olyasmit szeretne eltalálni, ami a társaságot körülvevő doom-ról szól, így érthető, hogy nyáron mindent meg akarnak menni az új korlátozott kiadású sertéshús szendvicsével. Élvezheti a Grill-szezon kedvencét a Mickey D’éttermében éppen mint egy evés egy cookoutban, ugye? Valószínűleg nem, de csípés lesz.

Azt is meglepte, hogy a McDonald’s csak most kiadott egy húzott sertéshús szendvicset. Mint Wendy teljesen húzta a sertést utolsó év, és Burger King kínál a saját A HOAGIE – a kézműves király zsemle.

Mégis, a McDonaldsnak azt kell gondolnia, hogy az ajánlatuk ugyanolyan lenyűgöző, mint az árazás megegyezik a BK verziójával. A húzott sertéshús szendvics értékes kombináció (krumplival és itallal) 5 dollárért jár el, vagy az oldalán két szendvicset is megcsinálhat ugyanazon a költségen, a Brand Eating szerint.

Itt van a hátránya: Jelenleg csak az indiana-i McDonald’s jóváhagyott nyarat kaphatja.

kép

Ezt a promóciós kártyát találták a padlón egy olyan helyen, ahol Butler, Indiana. Ha a szendvicsnek megvan a pillanat, akkor talán országszerte elérhető lesz. Addig, akkor talán meg tudod venni a vibrációidat a családi bbq-nál. Csak pisilni, mielőtt elmész.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...