Meg kell beszélnünk arról, hogy mi is a vajban a moziban Popcorn

Ha olyanok vagyunk, mint a legtöbb ember, akik úgy gondolták, hogy az egyik legjobb részük a filmekhez való utazás során, annyit eszik, hogy a megkérdőjelezhetően ízletes mozi pattogatott kukoricát, amennyit csak tudsz, akkor érdemes leülnie. Biztosak vagyunk benne, hogy semmi mást nem szeretsz, mint hogy a koncessziós munkás nézze meg az extra nagy pattogatott kukoricáját a gyönyörű, vajas folyadékkal, de sajnálatos módon, hogy megpróbáljuk megtörni, a mozi vaj nem vaj. És ha látjuk, hogy vannak olyan tonna ételek, amelyek nem pontosan azok, amiket mondanak, valószínűleg már tudták, hogy nem?

Alapján Extra ropogós, hogy a “vaj” valójában Flavacol és Butter Aromatizált Topping. Ha valaha is elgondolkodtál arról, hogy mi a filmszínház popcorn, ami különleges, sárga színt ad, akkor akár a Flavacolig is krétázhat, ami alapvetően csak egyfajta fűszeres só, amely a pattogatott kukoricára megy. A vajat ízesített fésülködés viszont csak egy olyan olaj, amely utánozza a vaj ízét, és olyan vegyi anyagokkal készül, mint a béta karotin (szerves pigment, amelyet zöldségekben talál, mint a sárgarépa és a spenót), a polidimetil-sziloxán (habzásgátló szer), a tercier Butilhidrokinon (szintetikus antioxidáns, amely lelassítja az oxidációt) és hidrogénezett szójaolaj. Tehát alapvetően csak sót és vegyi anyagokat fogyasztanak, bár ezek a vegyszerek nyilvánvalóan biztonságos címkével vannak ellátva az FDA számára.

Nem olyan, mintha megkérted volna, hogy elmondják, hogy mindaz, amit valaha is hittél, ma hazugság, de természetesen mindenképp tudnunk kell veled.

(h / t extra ropogós)

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...