Meg kell próbálnod a Starbucks Butterbeer Frappuccino-t

Mindössze egy bevezetés volt a J.K. Rowling közel húsz évvel ezelőtt, hogy Butterbeer hivatalosan is magáévá tegye az életét. Hála a valósághű hősöknek, akik tisztelik a Harry Potter franchise formájában élelmiszer, akkor lehet kapni marshmallows, fánkok és bogrács sütemény ihlette Rowling’s butterscotch ízű ital. De most úgy tűnik, hogy a Starbucks is (titokban) belép a Butterbeer akcióba is, mert van egy tényleges Butterbeer Frappuccino, amit megrendelhet a kávézó láncból – és könnyű az AF, hogy.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

#butterbeerfrap

Eva (@ swimlikeagirl22) által megosztott hozzászólás

Mivel ez egy titkos menüelem, amiről itt beszélünk, nyilvánvalóan konkrétan meg kell mondanod a baristadnak, mit tegyen az italába. Mindössze annyit kell tennie, hogy kérjen egy Creme Frappuccino bázist (kérdezze meg a teljes tejet!), Három szivattyúval karamellaszirupmal és három, tejszínhabbal és karamellel piros szalaggal töltött karamellel. Nem fog kinézni, olyan szépnek és színesnek néz ki, mint egy Unicorn Frappuccino, de ez nagyon ízletes, és ez tényleg számít.

Ha vágyál arra, hogy adj hozzá valami varázslatot a diétájához, de úgy találod, hogy nem tudod lecsinálni a Harry Potter Varázsvilágára, ez az egyszerű kúszás meg kell tennie a trükköt. Csak győződjön meg róla, hogy elrejtse azt a muglik.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...