Meg kell próbálnod ezt a Roseanne-inspirált laza hús szendvicset

Szerezd meg a receptet.

Amikor Roseanne 21 év múlva visszajött a levegőből, a show-nak van néhány kérdése a válaszhoz. Mindenki ugyanazokat a kérdéseket kérdezi: (1) Hogyan fogják megmondani Dan Conner (AKA John Goodman) feltámadását, miután meghalt a 9. szezonban? (2) Hogyan fognak megjelenni mind a színésznők, akik játszanak Beckyt (Lecy Goranson és Sarah Chalke)? Mindeközben mindenki egy feltétlenül kérdéses kérdést vetett fel: Mi a fene történt a Lanford-i ebéddobozban??!

A korai előadók nem mutatták be az éttermet, és amikor a két show-csillag – Michael Fishman és Sarah Chalke, akik Roseanne gyerekét, DJ-et és Beckyt játszották – megkérdezték róla, elismerték, hogy nem jelenik meg a szezonban premierje, amely ABC-en sugároz 8 órakor EST. “Nem igazán mentünk át pontosan mi történt a Lunch Box-el, de nem fogjuk látni ebben a szezonban” – mondta Fishman. “Még mindig nagy része a Conner-történelemnek és a történelemnek.”

Laza Meat Sandwich

Chelsea Lupkin

VÁSÁROLJ MOST Roseanne, A teljes sorozat, $ 25; amazon.com

Most azonban rejtély marad, de az egyik dolog, amelyet nem tartanak a csomagolás alatt, az az ebédlő doboz aláírása, a laza hús szendvics. Ez egy közepes nyugati specialitás, olyan, mint egy szelíd joe a vörös szósz nélkül, így természetesen meg kellett újítani a premierre. Kocsma szendvicsként is ismert, az emberek ugyanolyan megosztottak a néven, mint amilyenek benne – és ki találta fel. (Egyesek a Ye Olde Tavernet idézik, egyesek szerint Maid-Rite éttermek.)

Laza Meat Sandwich

Chelsea Lupkin

Fishman és Chalke esetében ez egy étel volt, amit csak ettek a készleten, gyakran bajba kerültek a termelőkkel a harapások között. – Látni fogod Roseanne-t és Laurie-t, és mindenki csak átvette – felnevetett Fishman.

Nem számított, mennyi ideig voltak a szendvicsek a szetten. “Ők egyfajta addicting – bármilyen hőmérsékleten – tette hozzá Chalke.

Van néhány must: grillezett hagyma, morzsolt marhahús és mustár. A fokhagyma és a worcestershire szósz segítenek a hús illatával, a mustármártás éles tangenciáját kiegyensúlyozva. Néhány részletre fordítottuk a csillagokat, hogy minél közelebb legyenek a bemutatóhoz.

Michael Fishman And Sarah Chalke Try Loose Meat Sandwich

Chelsea Lupkin

“Nem olyan vaskos, mint a hamburger, de olyan, hogy otthonos, ízletes, jóság” – magyarázta Fishman..

Mégis szükség volt egy kicsit valami extrare: “Vidd egy pipát ott, jó intézkedés, ez teszi egy kicsit ropogós” Chalke mondta.

Az igazi próba azonban a sztárokat próbálta kipróbálni. A fenti videóban megtekintheti a szűretlen reakciókat – és készítse el a receptet magának.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...