Megkaphatsz egy ijesztő bohócot, hogy átadd a fánkot barátainak

Manapság úgy tűnik, hogy az internet egyre inkább a gonosz bohócok megszállottsága, és valószínűleg megvan a 2017-es újjászületés Stephen King Azt köszönetet mondani. A film fő gazembere, a Pennywise a bohóc, ránéz a rémálmokról. Nos, éppúgy, ahogy kezdtétek elgondolni, hogy az összes vicces internetmémája – az ahem, Pennywise tánc – valamennyire megkönnyíti a félelmeiteket, egy Dallas fonott boltban csak felbukkant, hogy emlékeztessen benned minden okból, amiért az első bohócokat gyűlölöd hely. Hurts Donut a Dallasban, TX kínál egy kétnapos különleges, amely lehetővé teszi, hogy szállít fánkot bármelyik barátain keresztül egy rémisztő bohóc.

Sajnos mindenki számára, aki nem éri el Hurts Donut helyeinek egyikét, ez nem lesz olyan üzlet, amelyen részt vehet – így minden olyan bohócember, aki nem Springfieldben, MO-ban, Middletonban, WI-ban vagy Frisco, TX könnyedén le tud szállni. Természetesen az a bohóc, amelyik a cselekedetet nem Pennywise, egyszerűen csak öltözködik, és hasonlóan alakul ki, mint a hírhedt karakter a munkához, hiszen a bolt tulajdonosa, Kas Clegg szerint “a bohócok jönnek épp most.”

“Mindig megpróbálunk lépést tartani a trendekkel, és a bohócok jelenleg is fejlődnek” – mondta a Guide Live-nak. “Ez az esés, és közeledik a Halloweenhoz, ezért csak egy kicsit fűszerezni és szuper szórakoztató szállítással … Csak a félelmetes bohócokat imádjuk.”

A különleges csak szeptember 26-ig érvényes, bár nem meglepő, ha a Hurts úgy döntött, hogy még legalább néhány napot meghosszabbít. Mindenesetre, ha olyan hangulatban vagy, hogy esetleg elveszíted a barátodat ma, akkor tudod, mit tegyek.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...