Miért kéne soha nem fogyasztania könnyű sört?

Az amerikaiak szeretik a sört. Évről évre több milliárd dollárt költöttünk el nehéz munkánkra. Szerencsére számunkra a brüsszeli iparág aranykorában élünk. Ott vannak Több ezer gyönyörű sörfőzdék az egész állam.

Mégis, valamilyen oknál fogva az emberek még mindig aktívan döntik el a rossz sört. És a rossz sört, azt értem könnyű sört. Mindenkinek eltérő ízlelőbimbó van, de itt az oka annak, hogy a könnyű sör objektíven rossz.

1. A könnyű sör durva.

Ezek alapvetően ízűek, mint a sörízesített víz. A kalóriák csökkentésével jelentősen csökkentheti (vagy kiküszöbölheti) a komlót vagy az élesztőt, így egy nagyon kulcselem elvesztésével járhat: az íz! Nem azt mondom, hogy mindenkinek be kell inni az IPA-t – megértem, hogy egyesek valóban inkább könnyebb, ropogósabb ízű sört szeretnek. Csak azt kérdezem, hogy a bud-fény helyett inkább az ales, a lagers vagy a pilsners-ot vegye figyelembe.

Ha a Coors Light-et összezúzod, nem iszol az ízére.

2. Nem takarít meg sok kalóriát – ha van ilyen.

A sör átlagos mérete kb. 150 kalóriát tartalmaz; Az átlagos könnyű sör kevesebb szénhidrátot és körülbelül 100 kalóriát tartalmaz. De itt a dolog: kevesebb kalória = kevesebb ABV (alkoholtartalom). Ha nem érzed a zümmögést, több Miller Lites-et isznak, mint amennyit mondasz, Sierra Nevada … ami a következő pontomhoz vezet.

3. Többet vesz igénybe, hogy részeg legyen. (Így többet isznak, és több kalóriát fogyasztanak.)

Van egy érzésem, hogy ez az érzés bosszantani fog néhány embert. – De nem iszom, hogy részegen legyek! gondolkozol. BS. Ha a Coors Light-et összezúzod, nem iszol az ízére. (Ha igen, sajnálom ezt a darabot – te vagy.)

Ha a munka után hideg van, akkor tényleg elvesznek a naptól, és az esküvőn táncolni sokkal szórakoztatóbb a folyékony bátorsággal – és mindez rendben van! Nem vagy rossz ember, ha egyetértesz. Csak annyit mondok, hogy ez a fajta jó érzés hatás hatékonyabb, ha igyál az igazi sört.

4. Általában túlértékelt.

Kivéve a Swill, mint a Genessee és Busch, könnyű sör nem általában sokkal olcsóbb a sáv menüben. NYC-ben a Bud Light általában körülbelül 6 dollár vagy annál nagyobb gyűrűt jelent. A mesterséges sör általában $ 7 t0 $ 8. Míg először megmenthetsz egy csekket, akkor többet vásárolsz, ha nem vagy “sokat érzel”. Érzékelés a trend még?

5. Túl sokan pisilnek.

Ismét többet iszik, amikor könnyű. Így több kirándulás a (valószínűleg undorító) bárban.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...