Nem fogod elhinni, hogy a Channing Tatum pincéjét megtapasztalta

Ha gondoltál varázslatos Mike feltűnt, látnod kell Channing Tatum Pinterest tábláit. A színész a közelmúltban kiderítette egy Reddit AMA-ban, hogy titokban szereti a gördülést a helyszínen, amikor rossz napja van, és olyan táblákkal rendelkezik, amelyek szobrász, tech gadgetek és hírek a feleségéről (AKA 37. oka, hogy a pár, Szerelem … és szintén túl aranyosnak tűnt a létezéshez).

Azonban van egy tábla, hogy minden tervező drogos szeretni fog: tányér, edény és csésze, kerámia edények gyűjteménye madarakkal, szarvasokkal és más erdei teremtményekkel.

Channing Tatum Loves This Bowl

Michelle Summers

A legtökéletesebb darabok a Minnesota művész Michelle Summers, akinek fogalma sincs, ki volt Tatum, nem is beszélve arról, hogy megkötözte a munkáját. “Nem nézek sok televíziót, ezért tényleg kellett neki a Google-nak” – mondta Summers, és elmagyarázta, hogy a darabok, amelyeket megakadályoz, az ő idősebb munkája, mielőtt iskolába jár. “Ezek a kínai tájkép festményeken alapulnak, amelyek elmagyarázzák az elbeszélést, miközben kiengedjük őket.

Michelle Summers Ceramics Collection

Michelle Summers

Minden egy-egy-fajta darab órákat (és órákat) készít, hogy: Summers formálja az edényt, rajzol rajta egy tervet, majd befűzi az agyagba, mielőtt tüzel. Ezután vízfestékkel keveredik a pigment és a víz a faragványokba, majd mázol és megint tüzet. Az egyes darabok elkészítéséhez szükséges időnek köszönhetően néhány hónapon belül készen áll egy készlet létrehozására, így évente 3-4 alkalommal dolgozik az Etsy üzletében. Azt tervezi, hogy július végén a boltba újratelepít.

– Az a dolog, amit megfogott, olyan öreg – mondta. “Talán elküldjem [Tatum] a webhely címemet, hogy láthassa, mit csinálok most.”

Summers azt mondta, nem tudja, hogy Tatum valaha vásárolt-e olyan darabjait, amelyek általában 65- 200 dollárért adják el. A Tatum fedélzetén megtalálhatók az SKT Ceramics és más Etsy boltok, mint a StephanieKan és a BeautyByHandBoutique.

Tehát alapvetően, Tatum ismét bebizonyította, hogy mindannyian vagyunk: Unbashed cookie tészta fagylalt szerető, GI. Joe reboot, és lelkes Pinner, aki valójában vagy nem csinál bármit az említett csapokkal (de nagyszerű íze van).

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...