Olyanok vagyunk, akik elnyerték ezt az Apple Pie Moonshine-t

Ami általában akkor történik, amikor a barátainak holdfényét iszik, az az, hogy kortyolsz, kicsit megborzolod, fogadd el, hogy ne igyál többet, és továbbadd az edényt a következő embernek. De akkor valahogy egész éjszaka a palack végül a kezedbe kerül, majd a következő dolog, amit tudsz, teljesen bombázol, és mindenki más. De bár a napsütés és a barátainak részegedése mindig jó alkalom, jó lenne inni valamit, ami nem olyan ízű, mint a tiszta Everclear, és az első negyvenöt perc alatt nem veszi fel a padlón . És ez az oka annak, hogy az Apple Pie Moonshine receptje a Blogger Souffle Bombay-tól a megoldás minden problémánkra.

Ez az Apple Pie Moonshine komolyan részt vesz egy üvegben. Mindenki imádja, mert nem csak részeges lesz, hanem azért, mert szuper ízletes és tényleg nagyon élvezetes inni! Ahelyett, hogy kortyolgatna, és úgy érezte, mintha az alkohol égne lyukak a nyelőcsőn, az almás almabor, almalé, cukor, fahéj és szerecsendió fűszeres ízletes keveréke szívesen visszakerül. Ez a recept szintén nem olyan erős, mint más holdfények, így nem fog teljes súlyt látni az összes BFF előtt, és az egész éjszaka.

Ez a holdfény szuper könnyű otthon csinálni, és jól tartja a hűtőben négy vagy több hétig, attól függően, hogy mennyire friss az almás. Helyezze el a fagyasztóba egy órával az ivás előtt, majd töltsd fel és töltsd le a pártot! Soha nem fogod elhinni, hogy a holdfény íze a jónak.

Szerezd meg a receptet a Souffle Bombay-ban.

Loading...