Sarah Michelle Gellar rendelkezik a legjobb tippekkel, hogy egészséges otthon maradjon

Egyszer régen Sarah Michelle Gellar legismertebb volt a vámpírok megölése miatt. Most megöli a konyhában a rendszeres. Amikor tavaly találkoztunk a Gellarral, mostanában megjelentette a Foodstirs-et, amely az összes természetes sütő készletből állt, amelynek célja a gyerekek bejutása a konyhába. És amikor újra megkaptuk vele a héten a The Good Housekeeping Test Kitchen egyik főző osztályában, a Gellar még izgalmasabb híreket írt: ő egy szakácskönyvíró. Felidézni a szórakozást az élelmiszerrel még inkább likeminded receptek, azaz jó-az-te, szórakoztató, és így, így Pinterest-méltó. Itt van, amit Gellar mondott arról, hogy az egész egészséges marad.

Mindent megtart a családban.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

#throwbackthurday és #thanksgiving mindent egyben. Ez volt az első hálaadásunk, és miközben sok napunk hálás volt, nem hasonlít mindazokhoz, amiknek most van. Nagyon keményen próbálok hálásak és nagyra becsülni az egész évet, de nem fáj egy adott napot. #grateful #happythanksgiving

Egy hozzászólás, amelyet Sarah Michelle (@sarahmgellar) osztott meg

Gellar egy natív New York-i, és ő az első, aki elismerte, hogy több időt töltött a napokban, mint vacsora az életének első felében. A probléma az, hogy nem tudhatod az összetevőket, amelyek minden edénybe megyek, mikor eszel. Most ő és férje, Freddie Prinze, Jr. elkötelezik magukat, hogy otthon több ételt készítenek. Ő kulináris iskolai képzésben van – ő nem – de ezen a héten mindketten szakácskönyvek, és receptjeik folyamatosan forgatják az étkezést. “Szeretem a húzott sertéshúsát, és a brüsszeli kelete nagyon jó” – mondta nekünk. – És ez a tészta az egyik kedvencem!

Úgy látja, hogy a főzés tanítható pillanat.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

11 nappal mindaddig, amíg mindannyian nem leszünk képesek megszüntetni a terméket

Egy hozzászólás, amelyet Sarah Michelle (@sarahmgellar) osztott meg

A gyerekek számára, akik megtanulják használni az iPad készüléket, mielőtt biciklizni tudnak, az a tény, hogy az élelmiszer nem származik a telefonról, kinyilatkoztató. Így vásárolunk élelmiszert és megrendeljük a készletet. A gellár hiper-tudatában van ennek, ezért próbálja meg a konyhát telefon nélküli zónává tenni. (A Foodstirs sütőipari készletje még a mottójával is rendelkezik: “Tegye le a telefont, vegyen fel egy habverőt!”). Ideje, hogy kapcsolatba kerüljön a gyerekeivel, letagadjon néhány matematikára, és tanítsa meg őket az étkezésről, amit eszik. “Nemcsak azt kell tudnunk, hogy mit tettünk a testünkben, de honnan származik és mit csinál a bolygónkon” – mondja. Egy másik plusz, amit a könyvében ír: “Gyorsan megtanultam, hogy a gyerekek kalandosak legyenek a választásaik során, bevontam őket az ételkészítés folyamatába.”

Először a szemével eszik.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Ez a #pénzes, és ünnepelnek, miközben megosztom az új cookbook-jával a #StirringUpFunWithFood-ot. Ez a hihetetlen gyümölcspizza @foodstirs cookie crust-kel készült (és kitaláljuk, hogy mit tehetsz?) A könyv április 4-ig nincs kiírva, de a @amazon vagy a @barnesandnoble-nál most előrendelhető. A visszaszámlálás megkezdődött … t-mínusz 54 nap…

Egy hozzászólás, amelyet Sarah Michelle (@sarahmgellar) osztott meg

Nem valószínű, hogy megtalálja az “ételkészítés” legit definícióját bárhol, de Sarah Michelle Gellar új szakácskönyvében, de nem azért, mert nem próbálkozik vele. (Egyébként ő úgy határozza meg, mint az alapvető élelmiszer-előkészítést, és egy olyan szintre emeli, ami egyszerre szórakoztató és kreatív.) Valójában, mielőtt Gellar úgy döntött, hogy hónapja szerint rendezi meg a szakácskönyvét (februári szív alakú eperragasztók, narancs Jack októberben), másképp rendezte: a muffin-ón receptekről szóló fejezetet, az egyiket a sült ételekre, a másik pedig az ételekben lévő ételeket. “Minél esztétikusabb valami látszik, annál valószínűbb, hogy meg akarjuk venni.” Így gyűjti a gyerekeit – édes pizzával -, vagy hogy a spagetti tálat a spagettinek éppúgy éppúgy éppúgy éppúgy érezheti -.

Ő riffek a klasszikus rozsdás étel.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Tökéletes snack erre a tökéletes #southerncalifornia napra #asparagusfries #greenbeanfries – 3 napig a #stirringupfunwithfood kiadásáig (előrendelés most, bio link)

Egy hozzászólás, amelyet Sarah Michelle (@sarahmgellar) osztott meg

Találjon meg valakit, aki soha nem vágyott egy francia sütésre az életükben, és meg fogunk fizetni egy millió dollárt. Nem létezik olyan élő, lélegző ember ezen a bolygón, aki nem szereti a nem egészséges táplálékot újra és újra, beleértve Sarah Michelle Gellart is. Tehát olyan változatokat fejlesztett ki, amelyek ugyanúgy engedékenyek, de nem sajnálják annyira. “Szeretem a spárga krumplit”, mesélte nekünk a receptjét a könyvében. Ropogósak, mint az igazi, de a zöldségekben besurrannak és sültek, nem sültek. Ugyanez igaz a karfiol pattogatott kukorica, a másik a Gellar go-to receptek. A táplálék-élesztővel, a B-vitaminokkal feltöltött vegánok számára egy gyakori sajt alternatíva.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...