Starbucks Sticker Shock: A lánc bemutatja a $ 7 kávéscsészét

kép

A Starbucks jóvoltából

Ha azt gondoltad, hogy a Starbuck Caramel Macchiato ára 3,75 dollár felett drága lenne, akkor talán hamarosan találsz magadat a matrica sokkján. A kávé-óriás most mutatta be a legelterjedtebb java-t, a Starbucks Reserve-et, amely 7 dollárral megnöveli egy pohárért.

A Starbucks weboldala szerint a lánc Costa Rica Finca Palmilera egy ritka babgabombából készül, amelyet Geisha neveznek, egy Etiópiai faluban, ahol eredetileg felfedezték. Bár nehéz művelni, Közép-Amerikában virágzik, ahol a Starbucks az Asseri kisvárosából származik. Mivel annyira kevés cseresznyét kap, a keresett babot az egycsésze módszerrel egy 12 000 dolláros lóhere gépen főzik. Biztos lehet benne, hogy a hét dollár nagyszerű lesz.

More From Delish: 8 Ways Starbucks próbált átvenni a világot

Tehát mi ez az egyedülálló ízű íze? A Seattle Post Intelligencerjelentette, hogy “buja, trópusi tippjei vannak fehér, nem sárga, őszibarack”. A forrásuk, a Starbucks szakértője, Leslie Wolford azt is mondta, hogy “egy kis ananász, növényi összetettség, szuper tiszta, élénk”. A Starbucks honlapja azt javasolja, hogy párosítsa a “paszományi sajttortaccal és egy különleges valakivel”. 7 dollárnál a pop, érdemes figyelni a tanácsot, és megosztani valakivel.

More From Delish: Nő elvesztette 75 fontot a Starbucks Diet-ben

Ha Starbucks ajándékkártyát szeretne vásárolni az ünnepekre, akkor a korlátot fel kell emelnie, mivel a Starbucks Reserve is elérhető a táska számára – ülsz le? – 40 dollár. Ne feledje, hogy csak 450 zsák zsemle van sült, és mindegyik számozott.

Készen állnál arra, hogy hét dollárt kavargasson egy csésze Starbucks Reserve számára?

Találj meg többet az élelmiszerekről a Delish-en:

Keresse meg a tökéletes receptet honlapunkról
Ismerje meg a legfrissebb élelmiszereket
Szerezd meg a receptkönyvét, hogy elmentse kedvenc ételét
Regisztráljon ingyenes hírlevelünkre
Nézzen meg minket a Facebookon, a Pinteresten és a Twitteren

Loading...