UPDATE: Paula Deen főzőversenye “Pozitív módon Paula” visszatért

Frissítés, 2018. január 18 .: Paula Deen a rajongóknak köszöntötte Grúzia otthonát, amikor bemutatkozott Pozitív módon Paula Először mutatták be 2016-ban – most a 2. szezonban Pozitív módon Paula végül itt van. Az új epizódok január 2-tól az RFD-TV streamingplatformján keresztül megtekinthetők a rfdcc.com, a Roku és a Sling TV Heartland Extra csomagjának.

Eredeti hozzászólás, 2016. október 9 .: Több mint három évvel azután, hogy a rasszizmus botránya elhagyta őt az Élelmiszerhálózat showja nélkül, és számos jóváhagyási ajánlata, a híresség szakács Paula Deen visszatér a televízióhoz. Külön jelentette be az új szindikált TV-műsorát, Pozitív módon Paula, lesz a Savannah otthonában, és barátai, családja és meglepetéses vendégei lesznek.

2013-ban az Élelmiszerhálózat lecsökkentette a Deen-et, miután elismerte, hogy a munkahelyen faji trükköket használ. A befogadás egy lerakás során jött egy faji megkülönböztetés elleni perben, amelyet egy alkalmazott hozott. “Szeretnék bocsánatot kérni mindenkinek a rosszért, amit megtettem, ezért tanulni és nőni fogok erről” – mondta Deen egy bocsánatkérő videóban. “A nem megfelelő és fájdalmas nyelv teljesen, teljesen elfogadhatatlan.” Azóta Deen kis lépéseket tett vissza a televízió világába, és megjelent Táncozás a csillagokkal 2015-ben, és internetes online főzési hálózatot indít. Legutóbb megjelent A Celebrity Family Feud, versenyben Carson Kressley ellen.

Pozitív módon Paula október 15-én premierje lesz az ország 40 területén. A weboldalán megnézheti, hol és mikor kell beállítani. “Nagyon izgatott vagyok, hogy minden héten meghívom a barátaimat az országból az otthoni konyhámba” – mondta Deen. “Hihetetlen időre lesz időnk egy vihar felkeltése és a legkülönlegesebb emlékek megosztása.”

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...