[UPDATED] Chipotle Epic Carnitas hiánya végül vége

UPDATE: 2015. szeptember 29., 11:30 óra.

Csak két hónappal a carnitas lassú gördülése után bejelentették, hogy Chipotle hivatalosan visszahozta a lassan főtt sertést a helyek 90 százaléka számára az ország egész területén – egy nagy ugrás az eredeti 30 százaléka közül, akik júliusban szolgáltak vissza. Ez nagyszerű hír a carnitas szerelmeseinek, noha a vállalat a sertéshús szállítójának választása miatt komoly flack-ot vett igénybe. A LA Times azt állítja, hogy a Chipotle Novemberig kívánja befejezni a visszatérést minden előőrsön. Tehát ha a helyi burrito boltot még nem feltöltötték (Florida, New York, Ohio, Pennsylvania), légy türelmes. Vagy tudod, kényelmesen ellenőrizd a carnitas állapotát online állapotodban.

ORIGINAL POST: 2015. július 13-án, 14:17 órakor.

A Chipotle megoldotta a sertéshús problémáját. Január óta a lánc egy karnitasi hiány ellen küzdött, és nem tudta felelősségteljesen megemelt húst találni, hogy megfeleljen az “étel integritásának” szabványnak. E probléma miatt éttermének több mint egyharmada carnitas nélkül működik. És szívroham volt. Úgy értem, mi a pinto bean burrito sós, lassú sült sertés nélkül? Semmi, ez az.

De most egy új beszállító válaszol a mi Tex-Mex imádságainkra, a karniták pedig az év végére minden helyre visszatérnek.

Ez azt jelenti, hogy decemberig képes leszedni a fűszeres sertéshús-tacosra, és a burrito tálat karnitokkal megfojtani. A vadon népszerű gyorsétkeztető étterem úgy döntött, hogy az új forrás a Karro Food lesz az Egyesült Királyságban. Kíváncsi, hogy miért Chipotle segítséget nyújtott a tengerentúlon?

“Az ebben az országban előállított sertéshús 95 százalékát felemelik, így a magas színvonalat kielégítő kínálat viszonylag kicsi” – mondta Chipotle szóvivője. CNN pénz. A márka továbbra is keresni fogja a hazai beszállítókat, és megismétli, hogy az U.K. vállalat rövid távú megoldás.

Cselekedj, mit kell tennie, Chipotle. Csak örömmel látjuk, hogy a carniták jogosultak visszatérni.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...