13 dolog, amit meg kell tudnod, mielőtt az Outback Steakhouseben evett

Az Aussie-stílusú ételek híresek, az Outback felkínálja a szörfözést és a gyepes klasszikusokat, valamint teljesen addiktív előételeket, mint például a Bloomin ‘Onion és saját barna kenyeret. Ez is meglepő módon az egyik legkedvezőbb árú gyors, laza lánc, annak ellenére, hogy steak nehéz menü. De bármi ok arra, hogy visszajöjjön a Down Under számára további ételért, vannak olyan komolyan félelmetes tények, amiket meg kell tudni az Outback-ról.

1. A 80-as években kezdődött.

A Bloomin ‘Brands, Inc. tulajdonában van az Outback (most már tudjuk, honnan származik a sült hagymás étel) és az anyavállalatot 1988-ban alapította Trudy Cooper, Chris Sullivan, Robert Basham és Tim Gannon.

2. Az eredeti helyszín Tampa, FL-ben nyílt meg.

Közel három évtizeddel ezelőtt 1988 márciusában.

3. Kíváncsi, részben a Dundee krokodil.

Az 1986-os film Paul Hogan főszerepének köszönhetően az ausztrálok képmása nagyon népszerűvé vált Amerikában. Az ausztrál kultúra durva és gondtalan hangulatát kihasználva az Outback alapítói létrehozták az Aussie-stílusú éttermet.

4. Az alapítók soha nem mentek Ausztráliába.

Sullivan szerint a csapat nem akarta befolyásolni az autentikus ausztrál ételeket, és úgy döntött, hogy “amerikai ételeket és ausztrál szórakozást” kínál. Tudod, mint az óriás méretű vöröshagymát, amelyet rántottunk és fűszeres remoulade-t szolgáltunk.

kép

Outback

5. De vannak helyek Down Under.

A menü csak enyhén különbözik Ausztráliában, ahol az amerikai láncnak csak egy, de hét helyszíne van. És a címke egy furcsa nyelvtanilag hibás “Élő kalandor”.

6. A cég mantrája “Nincs szabály, csak igaz”.

A steakhouse csapat komolyan veszi az ételeket, anélkül, hogy elfelejtené a szórakozást, tudva, hogy semmi sem áll azáltal, hogy boldoggá tesz.

7. Az Outback a Carrabbákéhoz kapcsolódik.

Ugyanaz a csoport, amely az összes Outback helyszínét üzemelteti, szintén a Carrabba’s Italian Grill, a Bonefish Grill és a Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar.

kép

Flickr Creative Commons

8. Hétféle steak közül választhat.

Beleértve az Alma alá, a Ribeye-t, a New York-i csíkot, a Bone-in Natural Cut Ribeye-t, a Filet Mignon-ot, a Porterhouse-t és a Lassan pirított Prime Rib-ot. És mindegyik egyedülálló a maga módján.

kép

Outback

9. Az Outback szerint csak kétféle módon lehet főzni egy steaket.

Te vagy a szezonban, és megsebesíted, vagy tüzet tüzelsz. De nem számít, hogy megkóstolják a tökéletes hőmérsékletre.

kép
Outback

10. A steak járatokat kínáltak.

2013-ban a lánc eladta három három uncia steak négy öntettel oldalán, így lehetett minta különböző vágások és merülések. Úgy hangzik, mint egy szép drogos koncepció, de úgy tűnik, hogy nem tettek olyan jól, mint a várható, mert az ajánlat csak néhány hét után fejeződött be.

11. Ebéd új a menüben – és szuper olcsó.

Használja ki a több mint 70 kombinációt mindössze 7 dollárért, beleértve az olyan ételeket, mint a csirke quesadillák, a bordószem olvadékok, a hal tacos és az Outback hamburgerek. A lánc még megkezdte a saját végtelen leves és saláta kombinációját, amely az Olive Garden versenyzőjével versenyezhetett.

kép
Outback

12. A levelezési lista valóban megéri.

Ha feliratkozik az Outback kuponprogramjára, akkor olyan ajánlatokat kaphat, mint a 10 dolláros ajándékkártya, 15 százalék az ételek, a Bloomin “Hagyma a házon és még sok más.

13. A Bloomin “Hagyma hamburgerekbe került.

Nem csak a híres sült hagymát kapták teljes frissítés sajt és szalonna, hanem a legjobb hamburgerek a legjobb módon.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...