6 dolog, amit Diane Kruger a korának felére néz

Akár ismeri őt Feddhetetlen Bastards mint a brit kém, aki túlélte a hírhedt shootout jelenetet, vagy a Trója Helen, mint elszabadult királynő, Diane Kruger nevet adott magának a színjátszókért és eleganciájáért, ami emlékeztet a régi hollywoodi.

Minden egyes szereppel és minden egyes évben épp úgy néz ki, jobb és jobb. Szerencsére a csillag végül elengedte titkait a Coveteur mélyreható interjújában.

1. Időt kelt magának.

kép

Getty

A Kruger az önellátó szombatról szól (vagy bármi napról, amikor ez bekövetkezik). Tényleg azt fontolgatja, hogy képes legyen eltölteni egy napot, hogy elszabaduljon. “Megpróbálok semmit csinálni, csak manikűrrel vagy pedikűrrel tölteni – csak légy egyedül, nézd meg a filmet magamban, és nem igazán lógni senkivel” – mondta a honlapnak.

2. Ő ragaszkodik a megpróbált és igazhoz.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

��

Egy hozzászólás, amelyet Diane Kruger (@dianekruger) osztott meg

Nincs 1000 dollár arca erre a csillagra. Ehelyett inkább Cetaphil-t és egy szép arckrémet választ, hogy lezárja a nedvességet és megvédje a bőrt.

3. Ő megy az F * ck Alvóba.

<p>Megfelelő álom (7-9 óra az édes folt) sokkal többet tesz, mint embernek érezni, a jól pihentetett motor elengedhetetlen a súlyának ellenőrzéséhez és a memória élesítéséhez. Meglepő módon, amit eszel, nagy szerepet játszhat a pihenés minőségében. Itt a Joy Bauer, RD.</p><p>“title =” Eat To Sleep Well ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f6597c2fe23_-_01-woman-sleeping-s2.jpg?resize=320:*”<br/>/></picture></div></div><div class=
eszik jól aludni
Getty Images

Széles körben ismert, hogy nem kap elég alvást, súlygyarapodást, vérnyomást javíthat, és érzékenységet okozhat (helló, ráncok). Kruger megkapja. “A legjobbat teszem, valóban, amikor elég aludni vagyok” – mondta. – Nem tudom, miért, de tényleg nem vagyok jó, ha nem aludtam.

Megpróbál 9 órát aludni, ami az ajánlott alvás mennyiség egy 24 és 65 év közötti felnőtt számára.

4. Ő hagyja el azokat a trendi tisztítószereket.

figyelmes eating

Corbis

A legőrültebb új tiszta vagy 10 napos étrend rövid távú eredményeket adhat Önnek, de mindaz, amit csinálunk, valóban boldog. Kruger többek között prédikált a formában való tartózkodásról. “Nem hiszek mindazokban, akik lazák,” mondta. “Azt hiszem, képes vagyok arra, hogy mindent, amit mérsékelten szeretek, meg tudok enni, és én ezt csinálom.”

5. Találkozik a teremben 4-5 alkalommal egy héten.

kép

Getty

Miután meg kellett szereznie a filmet, Kruger lelkesen visszanyeri a természetes méretét. De miután egy kis idő telt el a fontok nélkül, Kruger rájött, hogy neki kell dolgoznia. “Én Pilates, Xtend Barre vagyok, imádom, és erősnek érzem magam, és magabiztos vagyok” – mondta..

6. Elveszti a Takeout-ot.

itthon cooking

Corbis

“Úgy érzem, ha magadnak készítesz ételeket, elég kielégítő dolog az, hogy jó ételeket készítesz, ami valóban jó neked” – mondta Kruger. Ezt halljuk. Semmi sem jobb, mint egy ízletes, egészséges étkezés, amelyet magadból készítettél, magadnak (természetesen egy kis segítségünkkel).

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...