7 ok, amiért nem szabad enni Maraschino cseresznyét

Lehet, hogy aranyos és ártatlan, de a maraschino cseresznye mindig borzalmas ötlet. A megőrzött, édesített cseresznye a gyönyörű friss gyümölcs szennyezett változata. És ha egyszer megtudod, hogyan készültek el, akkor csatlakozol hozzám ezen a maraschino-cseresznye-utazáson, amit a legjobb életem.

1. szaros AF.

Sajnálom, de ki döntött úgy, hogy a cukorszirupban megfogyatkozó cseresznye volt a legjobb módja annak, hogy kiszolgálják őket? Ha egy nukleáris hulladékot látni “díszítek” a pálcámon, kérném Nickelodeon nyálkát. Ezenkívül a textúra sárgul, és a mesterséges, túlságosan édes íz teljesen szörnyű.

kép

2. Nem régi típusúak.

Vagy bármilyen koktél. Hogy merészel egy tisztességes italt tönkretenni egy ilyen olcsó hozzáadással? Lehet, hogy csak azt a whiskyt bocsátja ki az ablakon, amint egy maraschino megérinti. Ha egy gyerek egy Shirley-templomban vagy Roy Rogersben akarja, akkor tegye meg, és hagyja, hogy a gyermek megtanulja a szörnyű hibáját.

kép

3. Ők teljesen szégyenlik a fagylaltot.

Ó, akarod a színes tésztát a tejszínhab tetején? Öntsük a macerált eperre. Vagy, hmm, nem tudom, FRISS CHERRIES.

kép

4. A legrettenetesebb módon készülnek.

Jellemzően friss királyi cseresznyét fehérítenek kalcium-kloriddal és kén-dioxiddal, amíg sárgára sülnek, és elveszítik természetes ízüket (MIÉRT ?!). Ezután magas fruktóz-kukoricaszirupot és a Red # 4 élelmiszeri színezést pácolták három hétig. Nem gyönyörködni.

5. A cseresznyét nem szabad mészkel ízesíteni.

Vagy a vad bogyó. Vagy citrom. Vagy szenvedély gyümölcs. A cseresznye cseresznye – hagyja abba.

kép

Jelly Shot Test Konyha

6. Még csak nem is izgalmasak.

Ha egy darabig valamit felszedsz, akkor alkoholnak kell lennie. Ráadásul az eredeti marasca cseresznye (a maraschino cseresznye eredete) Horvátországban és Olaszországban maraschino likőrökben maradt fenn. Ma, Amerikában, csak olcsó kalandot eszel.

7. Még a csokoládé sem tudja megmenteni őket.

A csokoládé, a legszentebb édességek, nem tehet rosszul. Így szó szerint mindent jobbá tesz – kivéve, a méltatlan maraschino cseresznyére. Azok a zselé-szacharózzal töltött szalagok szemét.

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...