A 10 legőrültebb dolog, amit Reese csinált a cukorkájához

Reese egy olyan márka, amely szereti a szórakozást a rajongókkal. Ez több mint nyilvánvaló a márka legutóbbi játékában a közösségi médiában, ahol mindenkit megdöbbentettek a Reese Peese Butter Cupok koncepciójával, melyet Reese darabjaival töltöttek. Ez lenne a legnagyobb álma, de a cég nem tudta meggyőzni, hogy valóságos vagy csak szörnyen kiábrándító pletyka. Ez a szeszélyes viselkedés arra gondolt, hogy minden más alkalommal, amikor Reese lerántotta a láncunkat. És minden dolog, amit biztosan tudni kell, beleértve:

1. Az idő, amikor létrehozta a legédesebb Elvis tiszteletdíjat…

2007-ben Reese egy különleges kiadást készített mogyoróvaj csészével, melyben banana krém volt, hogy elnevezzék Elvis Presley híres marahagyöld és banán szendvics szerelmét.

kép

2. … de aztán egy reesei hamburgerrel fújta fel a fejünket

Októberben Reese összeállt a Works Gourmet Burger Bistro-val, hogy felcserélhesse a leginkább elképesztő hamburgert, amiről valaha is hallottunk, a Reese PBC-jét, melyet a mogyoróvaj és a csokoládé édesség töltel. Aztán szalonnával, hagymával, és még több Reese csészével tele.

kép

A Works Gourmet Burger Bistro

Az idő, amikor teljesen elrontotta Reese fáit …

Az emberek tavaly ünnepelték, hogy a mogyoróvajuk és a csokoládé “fáik” úgy tűnt, mintha foltok lennének. A tweet viharok erősek voltak.

… majd később Reese szívével szórakoztatta magát

Amikor a Valetine Day megdöntött, több PB kupa rajongó panaszkodott Reese hosszú, vékony szíveire, mint a fák, mint bármi más. És a márka válaszolt az egyik legviccesebb önelszívó megjegyzéssel.

… de aztán Reese tojásaival újra elindult

A halványsárga, enyhén fallikus kezelés miatt szünetet tartottunk. És rengeteg nevetést adott nekünk.

kép

Alyssa Fiorentino

Az idő mindannyian meglepett minket a mogyoróvaj központban levő földimogyoróval…

A Reese’s Crunchy Cup hozzáadásával a csokoládé felállásban vidáman mulatságos mogyoróvaj rajongók örültek. És a világ többi része a másik arccal megfordult.

kép
Reese

… és valami másolt Butterfinger

Igen, ezt mondtuk. A Reese Crispy Crunchy bárjában “ropogós mogyoróvaj cukorka” van töltve, de ez csak egy másik módja annak, hogy azt mondjuk: “tudjuk, hogy nagyon szereted a Butterfingert, és szeretnéd, ha megpróbálod a verziót.” Csak viccel, még mindig szeretlek, Reese. Mert az iterációnak valódi apróra vágott mogyoró is van.

kép
Reese

Az idő, amikor összeállt a barátokkal, hogy valaha is a legjobb fagylalttetőt tegye…

Komolyan, hogy Reese a fagylaltban már isteni. Tedd ezt a torta formában, és teljesen más szinten vagyunk, ami ki van ebből a világból és a következő univerzumba. Jelentkezzen az év minden napjára, nem csak a születésnapomra.

kép
barátságos a

… és átcserélte a tejcsokoládét a sötét csokoládé számára

Milyen kockázatosság. Amikor Reese elkezdte bevonni a védjegye mogyoróvaját gazdag, sötét csokoládéval, elakadtunk. Ez valami divatos, és merem mondani, hogy szexi volt ott.

kép
Reese

Az idő, hogy szuper méretű a csésze…

Az egyik legnagyobb mutatványa, (látja, mit tettünk ott?) Reese Big Cup megváltoztatta a játékot mogyoróvaj és csokoládé párosításra. És nem mondhatjuk, hogy dühös vagyunk.

kép
Reese

… és az egyszeri Nutella

Sajnos nem sajnálom, de ez a mogyoróvaj és a csokoládé elterjedt verte a híres mogyorót a hét minden napján. Mert Reese.

kép
Reese

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...