A 7-Eleven új töltött ostya szendvicsek adhatják a McGriddle komoly versenyt

A Hot Pockets a legfontosabb főiskolai élelmiszer – olcsó, könnyen elkészíthető és ideális az étkezéshez. Pillsbury úgy tűnik, hogy a hordozható pizzákról jegyzetet vesz a legújabb reggeli elemével, amely négy reggeli ételeket egy kényelmes étkezéssel ötvözi.

A töltött ostyák, amint a név is sugallja, a tojás, kolbász és a cheddar sajtot töltött ostyacsomagolás. Az all-inclusive reggeli csomagolásoknak van egy “édes juhar íz” a gofőben, és kizárólag a 7-Eleven melegítő kemencékben kerülnek értékesítésre országosan a $ 2.49-től ebben a hónapban.

kép
Pillsbury

A gofri hasonlít a Taco Bell himnusz és keksz tacos vagy a klasszikus McDonald’s McGriddle, de a javulás, hogy kevésbé rendetlen, mivel a gofri teljesen zárt az egyéb reggeli ételek. Plusz, mivel a gofri már ízlik, mint a juhar, akkor nem kell rendetlenné ragadós juharszirup.

Amint azt talán kitaláltad, ezek nem a legjobbak táplálkozási szempontból. Míg az értékesítési pont a 15 gramm fehérje adagonként, minden töltött Waffle is tartalmazza az ajánlott napi telített zsírbevitel 74 százaléka és 800 mg nátrium. Yikes. Talán megmentheti ezeket a ménes reggelekre, amikor gratulálni kell magának, csak azért, hogy kijusson az ágyból.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...