A Baskin-Robbins most szállítja a fagylaltot az ajtajához

Baskin robbins Delivery

Baskin robbins

A nyáron lusta lehet olyan nehéz. Te forró és izzadt a házadban, és tényleg megy valami fagylaltot, de ehhez megköveteli, hogy valóban elhagyja a házát, és felbukkan a bruttó nyári melegbe. Szerencsére Baskin-Robbins meghallgatta a segítségét, és bejelentette, hogy elkezdi az ajtót.

A Baskin-Robbins együttműködik a DoorDash szállítási szolgáltatással, amely fagylaltot szállít 22 városban az Egyesült Államokban. Mindössze annyit kell tennie, hogy használja az DoorDash alkalmazását vagy weboldalát, és rendelje meg a fagylaltot, ahogyan bármi mást rendelne. De ne felejtsük el, hogy a fagylalt költségei mellett 2,99 dollárért fizetni kell a szállítási díjat, de néha érdemes a légkondicionálót.

És a fagylalt lánc elindítja a partnerséget ingyenes ételekkel – de sajnos, akkor el kell hagynia a házát. Július 14-én a Baskin-Robbins ingyenes mintát kínál a Mint Chocolate Chip Polar Pizza-ból a boltokban az országban déltől 5 óráig. És ugyanazon a napon a Polar pizzákat is eljuttatják több gyermek kórházához.

Bloomberg szerint az DoorDash szigetelt fuvarozókat fog használni annak biztosítása érdekében, hogy a szállított fagylalt ne mulasszon el az idő múlásával. A tipikus jégkrém menü kínálatában van, de nem lehet tejszínhabbal semmit, szomorúan, mert ez hajlamos feloldani a szállítás alatt.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Töltse le a Delish alkalmazást.

Loading...