A Budweiser bővíti alkoholmentes sörének sorát

Azt mondják, hogy a tendenciák mindig újra megtörténnek, de a legkegyetlenebb visszatér. A Budweiser ismét megpróbálja a tiltást népszerűsíteni. Úgy tűnik, hogy lehetetlen, mint megpróbálni a “fetch” történni, de a sör-konglomerátum határozza meg. Tavaly egy alkoholmentes sört indítottak Kanadában, és jövő év elején tervezik ugyanezt tenni az Egyesült Királyságban.

kép

Budweiser

Nyilvánvaló, hogy a pocsékolás valóban anélkül, hogy ivott volna a szeszesital, egy dolog az egész tavon: Az alkoholmentes sörök értékesítése Európában növekedést mutatott 2010 és 2015 között. Ugyanez nem mondható Amerikának … ezért nem lehetnek szép dolgok, mint például sör az osztályokért. A Budweiser Prohibition Brew, ahogy nevezik, ugyanúgy ízlik, mint az alkoholtól, úgyhogy mondja a sörfőzde nagydarabjait. Ugyanúgy elkészül, ugyanolyan komló, élesztő és szűrt víz. Ezután az öregedés utolsó szakaszai során az alkoholt speciális eljárással eltávolítják.

kép

Budweiser

Akár a doboz tartalma tetszik neked, a formatervezés elég aranyos ahhoz, hogy hat csomagot vegyen le a polcról. A betűtípus úgy néz ki, mintha egy 1920-as újságból le lett volna csupaszítva, és örvendetes ellentmondás a napjaink sörfőzdékének megragadott színeihez és képeihez.

A Budweiser azt mondja, hogy nem tervezi, hogy hamarosan elhozza a sört az Egyesült Államokba, így át kell lépnie egy határon, hogy megkapja. Akkor újra meg akarsz dolgozni olyan keményen, amelyik nem piszkálja a buzzot? Hívásod.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...