A Buffalo vad szárnyak aranyozott szárnyakat adnak ebben a hónapban

A Buffalo Wild Wings tagline a “Wings, Beer, Sports”. így nem meglepő, hogy az olimpiai játékok során tömegeket vonzanak. Miközben már több tucat síkképernyős televíziót kaptak nekik, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy korlátozott számú Instagrammable tálat hozzanak létre az eseményért.

Az egész hónap februárjában (míg a készletek tartanak) az ügyfelek az aranyért menhetnek, és arany csillogást adhatnak a B-Dubs szárnyak minden sorrendjéhez, csak arra kérve a pincért vagy pincérőt, hogy “blingem a szárnyaimat”.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

A #buffalowildwingsben a csodálatos új # menedzser Sandee # # boldoggold #greatservice

A tommyd (@ irishmn89) által megosztott bejegyzés

Sajnos, ellentétben a Compartes aranycsíkos fagyasztott forró csokoládéval vagy ez az őrült fánnyal, a foltok nem valódi aranyból készülnek. A díszítés valójában egy ízléstelen cukorfeltöltés, amelyet a szárnyak hozzáadásával egészítenek ki és megszórják. Így a Buffalo Wild Wings fő vonzereje – a 21 aláírási szószról, amelyről kiválaszthatja – nem érinti. A bling is ingyenes, így a valódi arany sok mindent kérni fog.

A “Wing Bling” csak éttermekben érhető el, és hozzá lehet adni a kicsontozott vagy hagyományos szárnyakhoz. Míg a téli olimpia hivatalosan ma este elindul, az emberek már kipróbálták fényképeiket a szikrázó szárnyukról, és éhezik minket.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

A cselekvés (@ actingdad) által megosztott bejegyzés

Bár a Buffalo Wild Wings nemrégiben vásárolta meg Arby-t, ne várjon hamarosan arany pelyheket a hús-verejtékező szendvicsekről; a sportcsarnok még mindig önálló márkaként működik.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...