A Buffalo Wild Wings nyáron sózott karamell szárnyakat ad

Ha nem ismeri a Buffalo Wild Wings, vagy a B-Dubs rajongóként hívják, hadd mondjam el: Az étterem híres a sok szósz opcióiról. A klasszikusok – Buffalo, Hot BBQ, Lemon Pepper – vagy kalandosabb mártások, mint a Bourbon Mézeskalács, a Mango Habanero és az Asian Zing. De ezen a nyáron egy még valószínűtlenebb kiegészítés érkezik a mártás menübe: sós karamell grill.

A korlátozott változatú zamat karamellát és sót ad hozzá az étterem mézeskalács mártásába. Most, mielőtt ráncolja az orrát, és elítéli a B-Dub-okat szentségtelenül, nézze meg ezt a játékváltó tweetet:

A karamell szárnyak nem olyan őrültek, mint a dicsőséges kombó, mint a csirke és a gofri. Persze, karamellák és juharok nem pontosan ugyanaz az íz, de nem messze. Matthew, itt lehet valami.

Ha még mindig szigorúan a csapathoz illik, akkor a B-Dubs más nyári szósszal a koreai grill, a Brand Eating jelentése, és szója szószot, vörös chili paprikát, rizs ecetet és fokhagymát kever. Van még egy új Over-the-Top Nachos lemez, mézes BBQ csirke vagy sertéshús, kukorica, hagyma, jalapeños, ranch és queso over tortilla chips.

Mivel a sportcsarnokok a barátságos rivalizálásról szólnak, a Buffalo Wild Wings egy Samuel Adams New England IPA-t és Lagunitas IPA-t ad hozzá a nyár nyári menüjéhez, amely egy keleti partvidék / nyugat-parti találkozás, valamint Platinum Margarita megrendelt a sziklákon vagy fagyasztva. Mostantól az összes új elem országonként elérhető, és augusztus 19-én a menükön maradnak.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...