A Cashews és a Macadamia Nuts felidézte a Listeria Scare-t

Ha eszik a kesudió vagy makadámia dió a rendszeres, van néhány rossz hír az Ön számára.

Az Egyszerű Truth Dry Pörkölt Macadamia Nuts és az Ava Organic Cashews Roasted & Salted emlékeztetnek az esetleges listeria fertőzésre, az Élelmiszer- és Gyógyszer Igazgatóság szerint. A két felidézett emlékeztetés nem kapcsolódik egymáshoz.

Egyszerű igazság Száraz pörkölt Macadamia Nuts értékesítésre került hat középnyugati államban, beleértve Indiana, Kansas, Kentucky, Missouri, Ohio és Nebraska. A visszahívott dióféléket a Kroger, a Bakers, a Gerbes és a Dillons boltokban adták el 12 uncia-átlátszó műanyag csomagolásban, 2018. május 2-i lejárati dátummal. UPC számuk 11110-02478.

Kroger már eltávolította a dióféléket a polcain, de teljes visszatérítést vagy helyettesítést ajánl azoknak, akik a dióféléket vásárolták tőlük.

kép

Egyszerű Truth Dry pörkölt Macadamia Nuts és Ava’s Organic Cashews pörkölt és sózott emlékeztetnek a lehetséges listeria szennyeződésre.
Az FDA jóvoltából

Kevesebb, mint 225 darab Ava Organic Cashews Roasted & Salted-et adtak el az északkeleti Connecticutban, New Jersey-ben, New York-ban és Pennsylvaniában 8 uncia műanyag kádban, melynek legfrissebb dátumát követte 2018. április 28-án. UPC számuk 8- 10111-01035-1 és tételszámuk 11817-L2.

Míg a cashews negatívnak bizonyult a listeria esetében, a dióféléket a “Hamptons Farm” vizsgálata után még mindig “óvatosan” emlékeztették – az FDA szerint egy fertőzött berendezést találtak. Bár a Hampton Farmok más termékeit ez a visszahívás nem érinti, a kesudiák visszaküldhetők a teljes visszatérítésre.

Eddig nem jelentettek betegséget, de a listeria tünetei lehetnek láz, fejfájás, hasmenés, merevség és más emésztőrendszeri problémák. Bár a listeria antibiotikumokkal kezelhető, a listeria fertőzött terhes nők elkésik a kockázatot.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...