A Cumberland Farmok INGYENES kávét adnak a hálaadásra

Ez az évforduló, a hálaadással szó szerint a sarkon, fontos, hogy mindannyian lépjünk vissza, hogy értékeljük azokat, akik szeretnek és támogatnak minket. A Michigan étterem ingyenes ételt ajánl mindenkinek, aki egyedül evangélizálja a hálaadásban. A Cumberland Farms, a Chill Zone slushy otthona, idén nagyszerűen köszönti ügyfeleit: szabad kávé!

12 órától 11: 59-ig A hálaadás napján (csütörtök, november 26) az ügyfelek kaphatnak egy szabad csésze Farmhouse Blendet vagy a Bold kávét, forró csokoládét, cappuccinót vagy teát. Ha ünnepélyesnek érzi magát, nyugodtan töltsön be egy korlátozott kiadású üdülési ízt az italához, mint mézeskalács vagy borsmenta, külön díj nélkül.

Cramer Farms vezérigazgatója, Ari Haseotes elmondta: “A 2015-re visszatekintve hálásak vagyunk hűséges ügyfeleinknek, közösségi partnereinknek és a Cumberland Farms összes munkatársa számára. Akár az útról, reméljük, hogy élvezni fogja a kedvenc italát “- mondta a PR Newswire. Most ez valami, amit mindannyian hálásak lehetünk, különösen a hálaadás vacsorájának magas költségeivel ebben az évben.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...