A Dairy Queen ünnepi Blizzardok ütnek a boltokban

Mivel a cukorkák és a felfújható Santas lassan behatolnak a szezonális folyosókba, mielőtt elhallgatják azokat a cukorka kukoricát és a Drakula jelmezeket, az Élelmiszerek világának egy másik szakasza érezheti a karácsonyi kúszót: a meghajtót. Lehet, hogy nem lesz október 31-én, de a Dairy Queen már megtisztelte a csarnokokat – valamint a leghíresebb desszertjét.

A lánc visszahozza a klasszikus szezonális Blizzard – a Candy Cane Chill – és ez egy teljesen új, forró kakaó ihletésű ízét mutatja be. Mint minden elbűvölő bánásmód, mindkettő jégkrémet, melyet rengeteg keverékbevonattal töltenek be, olyan puha, szolgálati alapú kúposságban, amely olyan vastag, hogy fejjel lefelé fordíthatja lefelé a cseppet. remélhetőleg.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Ossza meg a Blizzard #dairyqueen #dairyqueenblizzard-ot

Egy hozzászólás, amelyet Mary Rose P Faunillan (@maryrosefaunillan) osztott meg

VEDD MEG MOST: Dairy Queen Blizzard Maker, amazon.com

A Candy Cane Chill ötvözi a vaníliás lágy tálat apróra vágott borsmenta cukorkákkal.

Cukorka Cane Blizzard

Dairy Queen

Az idei új íz, az Oreo Hot Cocoa Blizzard nem túl messze van a visszatérő kedvencétől. Vanília fagylaltalapból is indul, melyet kézzel kevert a forró süti és az Oreo cookie darab. És mint egy klasszikus forró csokoládé, egy tollas tejszínnel díszített. Mert amikor éppen eléggé érzed magad ahhoz, hogy befagyasztod a forró kakaót, megérdemelsz egy kicsit többet a tetejére.

Oreo Hot Cocoa Blizzard

Dairy Queen

A desszertek nem az egyetlen új kiegészítés a menüben. Hétfő, október 30-tól kezdődően a Dairy Queen felajánl egy új $ 5 Buck Ebédet, melyben egy hagymás gyűrűs grillbacon sajtburgert, krumplit és egy italt tartalmaz. Sajtóközlemény szerint csak korlátozott ideig áll rendelkezésre.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...