A Fehér Kastély csak saját “királyi” esküvői rendezvénye volt, és ez az osztályozás, mint amit valaha is képzelhetett volna

Adam Mandel szereti a fehér kastélyt, egészen addig, amíg találkozott feleségével, Whitney Wickerrel.

“New Yorkból vagyok, ezért fehér kastélyt ettem egész életemben” – mondja Adam.

Texas őshonos, Whitney csak akkor vette meg a fagyasztott fehér kastélyt, amivel vásárolhat élelmiszerüzletekben, mielőtt találkozott volna Ádámmal. Egy zenészként dolgozott fotósként az úton, és ő volt az egyik fellépő promótere. Amikor először látogatták meg szülővárosát, ez volt az első hely, ahol elvitte.

Mivel nincs fehér kastély Fort Worthban, Texasban, ahol most élnek, minden alkalommal, amikor visszatérnek New Yorkba, a fehér kastély mindig az első állomásuk. A gyorséttermek olyan nagy része a kapcsolatuknak, hogy tavaly a Nashville-ben való részvétel után úgy döntöttek,.

Ekkor döntöttek úgy, hogy a fehér kastélyt bevonják az esküvői terveikbe.

“Láttam a hirdetéseket a versenyen az asztaloknál, és úgy gondoltam, hogy az időzítés olyan tökéletes” – mondja Whitney, utalva a tavalyi nyáron elindított White Castle Esküvői versenyre, a pápákra remélve, hogy megnyer egy próbagyártást, ünnepséget és fogadást egy fehér kastélyban étterem, valamint egy ötéves nászút Belgiumba.

A több ezer bejegyzésből Whitney és Adam megnyerte a nagydíjat, és a Las Vegas Stripen található fehér kastélyon ​​mentek el március utolsó vasárnap.

Szerezd meg a Pinterest táblákat, mert ez az esküvő sokkal jobb, mint amit valaha is elképzelhetett volna.

kép

Jenna Bryant fotográfia 

Sajnos a virágrendszerek csúszka dobozai üresek voltak, és csak díszítésre használták. (Képzeld el, hogy a gyors csemegék ünnepségén el tudnád bukkanni a csokorodba !!)

kép

Jenna Bryant fotográfia 

kép

Jenna Bryant fotográfia 

A fehér kastély-szerelmes pár nem lehetett boldogabb, hogy kiderült is. Mivel a White Castle az egész esküvői tervezési folyamatot a Symphony Esküvőkkel és Eseményekkel együtt végezte, Whitneynek és Adamnek mindössze annyit kellett tennie, hogy kiválassza, milyen tételeket akartak kiszolgálni a menüből, és megmondják White Castle-nek, milyen zenét szeretett, és milyen tortát akartak.

“A Fehér Kastély kezelte a többit, és jobb lett volna, amit el tudtunk képzelni” – mondja Adam.

kép

Jenna Bryant fotográfia 

Míg Whitney és Ádám szülei egy kicsit megdöbbentek, amikor a gyerekek először elmondták nekik az esküvői helyükről, eljutottak az ötletbe, amikor meglátták, milyen szép egy fehér kastély esküvő lehet.

“Azt hiszem, hogy mindent láttam, és hogy a White Castle csapat mindent összeszedt, ideges érzelmeket ébresztett a gyermekeikről, akik azonnal házasodtak meg egy gyorsétteremben” – mondja Adam. “Az éjszaka végére mindenki feljött hozzánk és azt mondta nekünk, hogy ez volt a legjobb esküvő, amivel valaha jártak.”

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...