A Halo Top új íze pontosan olyan, mint egy PB & J

Ezen a vasárnapi, fagylaltüzleten és élelmiszerboltokon a nemzeti fagylaltnap tiszteletére kínálnak kötszereket, pintákat és szalagokat. Ha szeretné, hogy elsőként próbálja meg a Halo Top legújabb ízét ingyen, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja a számítógépet … és imádkozik az ujjaid rendkívül gyors munkavégzéséhez.

Az év máltai táplálék ünnepe (vagy valami) tiszteletére az alacsony szénhidrát tejtermék 1000 szabad pint (Peanut Butter and Jelly fagylalt). A legfrissebb íz a HT első Gold Edition ízét, az új nevet csak korlátozott időtartamú pinteként említi. A július 15-én 12:01 órakor kezdődő és július 1-jén kezdődő és mindaddig, amíg mind a 1000-et – vagy éjfélig elindul, de az első lehetőség valószínűbb – a fagylaltrajongók a halotop.com/new címre indulhatnak, HALOTOPPB & J.

kép

Halo Top

A finom nyomtatás szerint a nyertesek fagylaltja július 17. és július 28. között kerül megrendezésre, így biztos lehet benne, hogy fejlett ízeket kap – a pint hivatalosan “augusztus elején” meglátogatja a boltokat, ahol néhányszor maradnak hetente, míg a készletek tartanak. A Delish szerkesztõi megcsúsztak, és mi azt javasoljuk, hogy kipróbálják – nem vagyok nagy mogyoróvaj-rajongó, de megszállott voltam.

Az ízeket mogyoróvaj fagylalt, eper-örvény, és cannoli harapás készítik, amelyek hozzáadják a szükséges ízlést, anélkül, hogy a fagylaltot feltörő tényleges mocsári darabok kavarognának. Mint egy másik szerkesztő azt mondta: “Ó, istenem, nagyon zavaros vagyok … Úgy érzem, mogyoróvajra és zselé szendvicsre mártok, de ez fagylalt.” Aztán volt egy másik harapás (vagy kettő … vagy három).

Ha kíváncsi vagy arra, hogy ez az egészségesebb jégkrém felhalmozódik, egy pint 360 kalóriát és 20 gramm fehérjét tartalmaz. Ez egy kicsit több, mint a legtöbb Halo Top íz, de hasonlít a Chocolate Chip Cookie Dough és a Cinnamon Roll pints.

kép
Alexandra Folino

VÁSÁROLJ MOST Delish Cookbook, amazon.com

Loading...