A KFC egy új szendvicset dob ​​le, amire szüksége van

A múlt hónapban azt figyeltük, ahogyan a gyorsétterem rajongók elvesztették az elméjüket, miután Wendy csendesen kihúzta fűszeres csirkehúst a menüből. Hogyan lehetne olyan kegyetlen a márka ?! Nos, közel tökéletes időzítéssel a KFC lebeg, hogy felkapjon, és piszkáljon – egy új fűszeres csirke szendvics debütálásával.

Az új számot – az úgynevezett The Zingert – először egy New York-i Union Square-ben egy egyedi KFC élelmiszer-teherautón kerestük fel, ahol a márka szabad szendvicseket nyújtott a járókelőknek a promóció előmozdítása érdekében. A KFC vezetője, Bob Das szerint eredetileg a Trinidad és Tobago márkájú előőrsöktől származik, ahol gyorsan vált a legelismertebb menüpont a világon.

kép

Rheanna O’Neil Bellomo

Tehát mi teszi ezt a szendvicset olyan különlegesnek? Mielőtt megkóstolják és pirítják az étterem extra crispy receptjét, a csirkét cayenne borsban marinálják (az ezredes híres 11 gyógynövénye és fűszerei mellett) egy kis kickért. De egyáltalán nem kezelhetetlen hő. Azok számára, akik félek a fűszernek, meg kell játszaniuk egy játékra. A bors több ízű, mint a harapás. Ráadásul rengeteg majonéz és saláta van, hogy elfojthassa az esetleges tüzet.

Ha haldoklik, hogy megkapja a kezét az egyikben, de nem lakik New York közelében, ne aggódjon: a Zinger elérhető lesz a KFC helyszínein országosan április 24-én.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...