A legegészségesebb menüpontok, amelyeket megrendelhet a McDonald’s-ban

Mindannyian tudjuk, hogy a gyorséttermi helyek (és még néhány gyors-alkalmi láncos éttermek) nem az egészséges táplálkozás helyszínei, de elegáns döntésekre van szükség. Íme, mit kell rendelnie, ha inkább McDonald’s egészségtudatosan szeretne:

Legjobb reggeli: Egg White Delight McMuffin

Mivel nem igazán tisztességes összehasonlítani egy 150 kalóriás gyümölcsöt és joghurt parfaitot az 1000 kalóriás palacsintával szemben, úgy döntöttünk, hogy kivetjük a nyilvánvaló lehetőséget, és itt összehasonlítjuk a reggeli szendvicseket. A nyertes lehetőség pedig az Egg White Delight McMuffin, amely 250 kalóriát és 8 gramm zsírt tartalmaz. Ha nem a tojásfehérje, a hagyományos Egg McMuffin közel egy második, 290 kalóriát és 12 gramm zsírt.

kép

Mcdonald’s

A legjobb hamburgerek: Hamburger

Ez az egyszerű rend csak 250 kalóriát és 8 gramm zsírt tartalmaz, míg a Double Quarter Pounder 780 kalóriát és 45 gramm zsírt tartalmaz. A második helyezett egy standard sajtburger, amely 300 kalóriát és 12 gramm zsírt tartalmaz.

kép

Mcdonald’s

Legjobb szendvics: McChicken

Ez a legokosabb választás az összes McDonald’s szendvics között, mivel 350 kalóriát és 15 gramm zsírt tartalmaz. Számunkra ez egy kis fejjelölés, hiszen ez egy rántott csirke opció, amely valahogy kiüti még a Filet-O-Fishet is, amely 390 kalóriát és 19 gramm zsírt tartalmaz. De bármit is csinálsz, kerüld el az író ropogós csirke szendvicset, amely 570 kalóriát és 23 gramm zsírt.

kép

Mcdonald’s

Legjobb saláta: Bacon Ranch Grillezett csirke

Meglepő módon a szalonnával és a tanyával töltött saláta itt van. Grillezett csirkével készült, csak 320 kalóriát állít vissza. A Southwest grillezett csirke saláta sem annyira rossz, 350 kalóriával. Ez a ropogós csirke opció, amely egy további 200 kalóriát vagy többet tartalmaz.

kép

Mcdonald’s

A legjobb Snack / Side: Apple szeletek

Az alma szeletek sorrendje mindössze 15 kalória és zéró zsírt tartalmaz. Eközben a sütemények 230 kalóriát és 11 gramm zsírt indítanak.

kép

Mcdonald’s

Legjobb desszert: Kiddie Cone

A cukorkák nyilvánvalóan nem táplálkoznak, de okos döntést hozhatnak itt a kislányos puha fagylalt rendelésével. Ez csak 45 kalória, összehasonlítva a 200 méretű kalóriát tartalmazó szabványmérettel.

kép

Mcdonald’s

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...