A McDonald’s az újszeműkkel való egyszarvú cselekedetről szól

Napjainkban a divatos élelmiszer-mantra tűnik, ha színes, nyer. Unicorn frapps / koktélok / pizza, csillogó bagels, Liger rázza – ha világos vagy pasztell, akkor megtalálja az Insta.

A McDonald’s pozitív módon ugrik a trenden, szivárvány színű dobozokban, a kiválasztott helyeken, amelyek a hónapban a homoszexuális büszkeségünkkel egybeesnek. A dobozokat júniusban, kilenc San Francisco Bay Area megyében értékesítik, míg a washingtoni D.C. helyszínek a hétvégén értékesítették őket a város homályos büszkeségét bemutató útvonalán.

“A szivárványos dobozok szórakoztató módon mutatják be az LGBTQ közösségnek nyújtott támogatásunkat a McDonald’s leg ikonikusabb és felismerhető elemeinek felhasználásával, de ezek a serpenyők” kicsi burgonyának “számítanak a közösség iránti elkötelezettségünk nagyszerűségében.” Cathy Martin, a McDonald’s PRIDE Network társelnöke nyilatkozta.

McDonald’s szóvivője, Kim Knapp visszhangzott Martin gondolatai szerint: “A McDonald’s mindig is olyan cég volt, amely támogatta a munkavállalók sokszínűségét és bevonását, valamint kiterjesztette a McDonald családot”.

A McDonald’s hivatalos szponzora az idei büszkeség ünnepségeknek, amelyek az egész nyáron az egész városban zajlanak.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...