A McDonald’s Monopoly játékot megkötötték, és a Twitter nyilvánvalóan elégedetlen

A játékok elvesztik a fellebbezésüket, ha olyan emberrel játszik, aki csal. Mi az értelme? Senki nem szereti a csalót, különösen amikor a pénz részt vesz a játékban. Alapján A napi fenevad, egy Jerome Jacobson nevű ember megcsalta a BIG időt. 12 éven át a McDonald’s monopóliumát felhúzta, és több mint 24 millió dollárral becsapta a láncot. Kérlek, egy McFraud, egy közepes sörrel!

A McDonald’s 1987-ben mutatta be a Monopoly változatát, és az emberek elkezdték gyűjteni a játékdarabokat italos csészékhez, francia sütemény csomagokhoz és más csomagoláshoz, abban a reményben, hogy olyan nyereményeket, mint vakáció, autó vagy akár 1 millió dollár nyer. Minden szórakoztató és játék volt, egészen addig, amíg az egykori zsaru (mennyire törvényes!) Átdolgozta.

A napi fenevad hogy Jerome Jacobson (más néven “Jerry bácsi”) kezdett el lopni játékokat, miközben a Simon Marketing-t dolgozott fel. Ő felügyelte a darabok kinyomtatását és szállította őket a termeléstől a csomagolásig – szó szerint. Ő talált egy titkos mellényt, melyet a győztes darabokat a McDonald’s csomagolóüzemeinek az országszerte történő szállításához használt.

Azt mondta a nyomozóknak: “Az én felelősségem volt, hogy megtartsam a játék integritását és győzzétek meg a nagyközönségnek.” Ó, az irónia! Nyilvánvalóan a munkás cipőjét ellenőrizte, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem lopta el a játékrészeket. (Helyezzen fel izgatott sóhajokat itt).

Jerry bácsi adta hazafiának egy játékdarabot érdemes $ 25,000 1989-ben, szerint A napi fenevad. 1995-ben, amikor a számítógép véletlenszerűen választott egy gyárat Kanadában, hogy megkapja a játék darabokat, a vezetők a Simon Marketing programban újra elindították a programot, míg az Egyesült Államok területét választotta.

Jerry bácsi, aki azt hitte, hogy a játékot kovácsolták, elkezdte nyereménydarabokat átadni családtagjaiknak vagy távoli ismerőseiknek a díjak kivételével. Hamarosan “gengszterek, pszichikusok, sztriptíz klubok tulajdonosai, elítéltek, kábítószer-kereskedők és még egy mormon család” is volt, aki 12 évig szinte minden díjat nyert.

Jerry bácsi szerepét a Monopoly csalásban 2001-ben fedezték fel egy FBI-féle műveleten keresztül. 37 hónapos börtönbüntetésre ítélték, 12,5 millió dollárral visszafizetésre, A napi fenevad jelentések, a részletes vizsgálatot az ügyben.

Az emberek a Twitteren nagy érdeklődést tanúsítottak a történet iránt, és úgy tűnt, hogy az érdeklődés és a dühük egyenlő részei.

Biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése, hogy valaki megragadja a filmhez fűződő jogait. én benne vagyok!

kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish Cookbook, indigo.ca

Loading...