A McDonald’s most eladja a Guacamole Fries-et

Ha a zseton és a guac a kedvenc táplálékod valaha, akkor készen állsz arra, hogy elveszítsd a hidegedést, mert a McDonald’s mindent elvesz a guacamole krumplival. De mielőtt tetszene, kiabálhatsz újévi ételeid szabotációjáról – csak Ausztráliában állnak rendelkezésre. Uh, McDonald’s, ne ugorj meg minket!

A Chipotle-nek egyértelműen monopóliuma van a guacon, de a McDonald’s is alul van a guacamole játékban is, és egy sor süllyesztett krumplit indít. Mert a szó szoros értelmében az életben betöltött minden.

kép

A McDonald’s jóvoltából

A krumpli kétféle ízben, a Guacamole & Salsa és a Bacon & Cheese Sauce, amelyek utóbbiak meglehetősen standardak a krumplihoz, de a guacamole csak fújja a fejünket. Úgy értem, ropogós chipet vársz, de akkor megkapod ezt a sós, puha, finom sütést, és ez minden, amiről nem tudtuk az életünket.

kép

A McDonald’s jóvoltából

A legjobb rész? Most már nem csak a burritókra és a taco-ra korlátozódik. A guac-krumplival hamburgerekkel, csirkemellükkel, salátával, vagy akár Filet-o-Fish-szel is rendelkezhet. És ne felejtsük el, hogy a reggelit ma egész nap szolgálják fel, így teljesen az asztalon is.

De mielőtt repülőjegyet foglalna Ausztáliába, ezek könnyedén reprodukálhatók. Megtalálhatod Chipotle-t egy kis gúcért, majd szerezhetsz egy sült krumplit a McDonald’s-tól és jó vagy. De ha egészségesebb változatot szeretne, ami nem fogja megölni a diétát, akkor a krémes avokádó dip a bomb.com. Csak mondom.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...